Koris televisiossa

 

Pelikaudella 2017-18 korisfaneille on tarjolla myös television puolella laaja kattaus eri sarjoja ympäri maailman. Kotimaisten liigojen lisäksi tiiviisti seurataan niin NBA:ta, Euroliigaa kuin Espanjan ACB-liigaa.

 

Korisliigaa usean kanavan voimin 

 

Kaikki Korisliigan ottelut ovat kuluvalla kaudella nähtävissä Elisa Viihde Sport –kanavilla sekä Fanseat-palvelussa. Korisliigan lisäksi Fanseatin ja Fanseat Go:n puolella nähdään kaikki miesten I divisioona A:n ottelut sekä naisten Korisliigaa.

 

Korisliigan näkyvyyden täydentävät VeikkausTV:n lähetykset. VeikkausTV:ssä Korisliigaa nähdään kevään aikana yhteensä 15 ottelua, ja runkosarjan lisäksi korishuumaa pääsee seuraamaan Veikkauksen kautta myös puolivälierissä ja välierissä. 

 

Seuraavat lähetykset: Elisa ViihdeFanseat, VeikkausTV

 

Markkanen ja NBA viikoittain Ruutu Urheilussa

 

Lauri Markkasen ja Chicago Bullsin otteita pääsee seuraamaan Suomessa Ruutu-palvelussa. Keskimäärin otteluita näytetään viiden suoran ottelulähetyksen viikkotahdilla ja Chicago Bullsin runkosarjaotteluita nähdään suorana viikoittain.

 

Ottelut ovat katsottavissa tallenteina seuraavana aamuna. Lähetyksistä noin puolet selostetaan suomeksi ja loput välitetään alkuperäisellä, englanninkielisellä selostuksella. 

 

Seuraavat lähetykset: Ruutu

 

Espanjan suomalaiset Fanseatilla

 

Kotimaisten sarjojen ja NBA:n lisäksi korisfaneja hemmotellaan viime kauden tapaan Espanjan liigalla. ACB-liigan otteluita näytetään vähintään yksi ottelu runkosarjan kaikilta kierroksilta. Lisäksi tarjolla on Copa del Reyn otteluita ja kattava tarjonta ACB-liiganpudotuspeleistä. Liga ACB:ssa pelaavat Susijengistä tutut Petteri Koponen ja Sasu Salin.

 

Tarjonnassa painotetaan Koposen FC Barcelonan ja Salinin Unicaja Malagan otteluita. Myös Real Madrid ja Valencia hallitsevana mestarina ovat vahvasti esillä. Ottelut näytetään pääosin suomeksi selostettuna, selostajina Toni Flink ja Saku Mäkynen.

 

Elisa Viihde Sport –kanavat ovat katsottavissa vain Suomessa, mutta Fanseat.comin kautta tulevat lähetykset näkyvät maailmanlaajuisesti.

 

Seuraavat lähetykset: Elisa ViihdeFanseat

 

Eurosarjoja VeikkausTV:ssä

 

Veikkauksen VeikkausTV esittää eurooppalaisten huippusarjojen otteluita viikoittain. Euroliigan ja Eurocupin lisäksi palvelusta pääsee seuraamaan Espanjan ACB-liigaa ja siellä pelaavien suomalaisten otteita.

 

Seuraavat lähetykset: VeikkausTV

 

Euroliigaa Viasatin kanavilla

 

Viasat esittää Euroopan huippusarja Euroliigan otteluita, osaksi suomeksi selostettuna. Euroliiga näkyy myös Viaplay-palvelussa.

 

Seuraavat lähetykset: Viasat-kanavien ohjelmatiedot