Yhteistyömahdollisuudet Koripalloliiton kanssa

Yhteistyömahdollisuudet Suomen Koripalloliiton kanssa on kuvattu seuraavassa tiivistetysti. Mikäli kiinnostus herää, voi tämän sivun avulla lähettää myös yhteydenottopyynnön.
Tutustu verkoston jäseniin ja toimintaan osoitteessa www.menossamukana.fi.

Menossa Mukana -yritysverkosto

Syksyllä 2007 perustettu ”Menossa Mukana” -verkosto kokoaa yhteen talouselämän ja urheilun vaikuttajia ja toimijoita.

Jäsenyritykset hyötyvät muiden verkostossa olevien yritysten tuotteista ja palveluista samalla, kun yritykset tukevat suomalaisen koripallon kehittämistä. Verkoston jäsenet ovat kotimaisia ja kansainvälisiä toimijoita ja oman alansa kirkkaimpia nimiä.

Jo 150 jäsenyrityksen kokoisen verkoston toimintaan kuuluu mm. laadukkaat verkostoitumistilaisuudet, jotka luovat jäsenille uusia liiketoimitoimintamahdollisuuksia.

Kotimaisen näkyvyyden lisäksi Koripalloliitolla on tarjota kansainvälinen ulottuvuus Suomen maajoukkueiden kautta.

Perinteiset näkyvyyselementit

Näkyvyysmahdollisuudet Suomi-koriksen parissa ovat laajat ulottuen perinteisistä printtimainoksista verkkomainontaan, maajoukkueiden peliasuihin ja TV-lähetyksiin sekä muihin sarjatoiminnan valtakunnaliisiin näkyvyyselementteihin.

Maajoukkueisiin ja sarjatoimintaan liittyvien näkyvyyselementtien hinnoittelu riippuu vuosittaisista ottelumääristä ja TV-näkyvyyksistä.

Liiton julkaisujen mediakortit löytyy alta.

Nokia on Koripalloliiton pitkäaikainen yhteistyökumppani. Yhteistyö kattaa Suomen nuorten maajoukkueiden lisäksi mm. valmentajakoulutusta.

Räätälöity yhteistyö

Koripalloliiton toiminta kattaa Menossa mukana -yritysverkoston ja perinteisten näkyvyyselementtien ohella runsaasti niin arvo-, näkyvyys- kuin transaktiopohjaisiakin yhteistyömahdollisuuksia - on sitten kyse valtakunnallisista tai kansainvälisistä ottelutapahtumista, tapahtumien oheisohjelmista, koulukoripallosta, yritysverkostotilaisuuksien isännöinnistä tai koripallomaajoukkueen hyödyntämisestä omassa yritysviestinnässä. Tai vaikkapa kaikista edellä mainituista.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja räätälöidään yhdessä yrityksellesi sopiva paketti.