Tiffany Porter-Talbert

170 cm / kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Tiffany Porter-Talbert

Stenin Panionios kolmannelle sijalle

Tiina Stenin Panionios kipusi Kreikan liigan jaetulle kolmannelle sijalle päihittämällä PAOK Salonikin kotonaan 74-52 (41-22) Stenin urakoidessa 13 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Jenni Muurinen oli puolestaan joukkueensa tehokkain viikonloppuna Saksan Bundesliigassa ja Heta Korpivaaran Aguere Teneriffa jatkoi voittojaan Espanjassa.

Korpivaara mätti 31 pistettä

Heta Korpivaara mätti 31 pistettä ja kaapi 10 levypalloa, kun Aguere Teneriffa voitti Espanjan kakkosliiga Liga Femeninan viikonlopun kierroksella sarjajumbo Valladolidin. Tiina Sten puolestaan uurasti "tupla-tuplan", kun Panionios päihitti Kreikan liigassa Olympiakosin.

7.4.2008 Pääjuttu

Naisten mestaruus torstaina katkolla PeKalle

Naisten SM-finaalisarja kulkee kotivoittojen tahdissa. Peli-Karhut siirtyi voitoissa 2-1-johtoon, kun se voitti Karhuvuoressa vierailleen Lappeenrannan Catzin tuloksella 87-60 (40-27). Mestaruus on katkolla PeKalle torstaina, jolloin pelataan neljäs finaali.

2.4.2008 Pääjuttu

PeKa piti kiinni kotiedustaan

Kotkalainen Peli-Karhut jatkoi jo viime keväänä opittua kotivoittojen sarjaa PeKan ja lappeenrantalaisen Catzin välisissä naisten SM-koripalloilun loppuotteluissa. Catz tosin johti ottelua viidellä pisteellä vielä kolmannella jaksolla, mutta PeKa otti ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen voitollaan 87-78 (41-45).

22.3.2008 Pääjuttu

Suosikeille avausvoitot naisten välierissä

Naisten SM-välierät alkoivat odotetuin tuloksin, kun Catz kesytti Lappeenrannassa Helsingin NMKY:n pistein 87-56 (46-27) ja Peli-Karhut hyydytti Karhulassa Äänekosken Huiman lukemin 92-82 (57-38).

PeKa:n ja FoA:n kokoonpanoihin uusia kasvoja

WNBA-varattu on Tiffany Porter-Talbert naisten Suomen mestaruutta puolustavan Peli-Karhujen tuore vahvistus. Sarjajumbo Forssan Alku on puolestaan saanut vahvuuteensa kaksi uutta pelaaja Saksaan siirtyneen Caitlin Chiaramonten tilalle.