Christian Nkamhoua

198 cm / 97 kg
Syntynyt 1978


Uutisia henkilöstä Christian Nkamhoua

14.3.2006 Pääjuttu

Forssan Koripojat ja Kauhajoen Karhu SM-karsintoihin

Koripallon I divisioonan runkosarja päättyi viime sunnuntaina Kauhajoen Karhun iloisiin tunnelmiin. Joukkue selvitti viimeisellä kierroksella tiensä divisioonan kolmantena mukaan SM-karsintoihin. Forssan Koripojat oli jo varmistanut oman paikkansa. Sarjan häntäpäässä karsimaan päätyi TuNMKY-66.

27.8.2004

Team Componentalle kaksi EU-pelaajaa

Miesten I divisioonassa tulevalla kaudella pelaava karkkilalaisjoukkue Team Componenta vahvistaa rivejään kahdella liettualaisella pelurilla. 24-vuotiaat Laimonas Cicinis ja Donaldas Sakalauskas saapuvat Karkkilaan ensi viikolla. Molemmat ovat pelanneet yliopistossa Yhdysvalloissa ja viime kaudella Liettuan pääsarjassa.

23.6.2004

Team Componentan joukkue lähes valmis

I divisioonaan valmistautuva Team Componenta on julkistanut kolme uutta pelaajasopimusta. Viimeisimmät lisäykset joukkueeseen ovat jo viime kaudella Karkkilassa pelannut 23-vuotias Pasi Pekkola, Salon Vilppaasta siirtyvä 204-senttinen Mika Vesterinen sekä Hyvinkään Pontevasta siirtyvä 18-vuotias Ville Kiuru.

29.10.2002

Marvin Augustin FoKoPo:n uusi vahvistus

SM-Koriksessa kauden avausvoittoaan metsästävän Forssan Koripoikien vahvuuteen on saapunut uusi ulkomaalaisvahvistus. Tulokkaan nimi on Marvin Augustin. Hän on 26-vuotias Jacksonvillen yliopiston kasvatti, 200-senttinen ja satakiloinen laituri.