207 cm / kg
Syntynyt 1991

Uutisia henkilöstä Mareks Mejeris

Salin ja Koponen voittoihin eurokentillä

Sasu Salin oli Gran Canarian pistekärki 15 pisteellä Espanjan pääsarjassa, kun laspalmaslaiset selättivät selkeästi vieraskentällä Obradoiro CAB:n 68-80 (26-39). Petteri Koponen taas pussitti 11 pistettä VTB-liigassa Himkin voittaessa latvialaisen VEF:n 79-89 (41-38).

27.12.2014 Pääjuttu

Huippuvireinen Bisons hakee voittoputkelleen jatkoa VEF Riikaa vastaan

Korissyksyn suurimman jymypaukun joulunalusvoitollaan Lokomotiv Kubanista jysäyttänyt Loimaa Bisons palaa tositoimiin sunnuntaina. Nousuvireisen Bisonsin vastustajaksi Vantaan Energia Areenalle saapuu latvialainen VEF Riika, jonka voittomäärän loimaalaiset voisivat saavuttaa peittoamalla vieraansa.

28.8.2013 21:55 Maaottelu

Susijengi kiri EM-kenraalissa heiton päähän, Latvia piti pintansa

Susijengi nousi EM-kenraaliharjoitusottelussaan Latviaa vastaan Pasilan Hartwall Areenalla kahdessa minuutissa 12 pisteen takaa kahden pisteen etäisyydelle. Kolmannen jakson hurmoksellaan johtoasemansa pedannut vierasjoukkue sinetöi kuitenkin huutomyrskyssä voittonsa vapaaheittoviivalta luvuin 84–90 (41–37).

3.7.2010 Maaottelu

Salin ja Ahonen kunnostautuivat Latvian kaadossa

Takamiehet Sasu Salin ja Roope Ahonen olivat ilmiliekeissä Suomen alle 20-vuotiaiden miesten maajoukkueen kukistaessa Latvian lauantai-iltapäivän maaottelussa Kandavassa. Suomen voittolukemat merkittiin pöytäkirjaan numeroin 54-67 (20-31).