Syntynyt 1987

Uutisia henkilöstä Darryl Partin

6.11.2015 Pääjuttu

VeikkausTV:n kuukauden ottelussa vastakkain Salon Vilpas ja Kauhajoen Karhu

Perjantain Korisliigan kierrokselta VeikkausTV tarjoaa kuukauden ottelunaan Salohallin kaksintaistelun, jossa kotijoukkue Vilpas saa vieraakseen Kauhajoen Karhun. Joukkueet ovat eri päissä sarjataulukkoa, mutta joukkueiden voittosarakkeessa on vain yhden voiton ero. Lähetys ottelusta alkaa VeikkausTV:ssä studio-osuudella jo kello 18.00.

27.10.2015 Pääjuttu

Helsinki Seagulls tärkeään vierasvoittoon Salossa

Korisliigan tiistai-illan ainoassa ottelussa Helsinki Seagulls kävi hakemassa sarjapisteet Salosta. Kotijoukkue Vilppaan parasta teräänsä etsinyt esitys ei tuottanut lopulta ongelmia helsinkiläisille, ja Seagulls pääsi kotimatkalle turvallisen 76-61 (40-27) –voiton saattelemana.

24.10.2015 20:11 Pääjuttu

KTP avasi voittotilinsä, myös Vilpas ja Kataja voittoihin

Miesten Korisliigan lauantain kierroksella pelattiin kolme ottelua. Helsingissä KTP otti kauden avausvoittonsa Seagullsin kustannuksella lukemin 81-76 (25-34, 69-69), Vilpas haki sarjapisteet Lapualta numeroin 94-92 (45-42) ja Kataja voitti kotonaan BC Nokian luvuin 107-95 (49-44).

17.10.2015 Pääjuttu

Kataja haki vieraspisteet Salosta

Korisliigan lauantain ainoassa ottelussa kohtasivat Salon Vilpas ja Joensuun Kataja. Puolelta toiselle ailahdelleen ottelun käännekohdiksi muodostuivat vierailijoiden hallitsema toinen jakso, sekä ottelun viimeiset minuutit, jotka Kataja hoiteli kuitenkin rutiinilla kotijoukkueen kiriyrityksen jälkeen.

14.10.2015 Pääjuttu

Korisliigassa kolmen ottelun keskiviikko; Kouvot, Karhu ja Bisons voitokkaina

Miesten Korisliigan keskiviikon kierroksella nähtiin kolme verrattain tasaväkistä koitosta. Kauhajoella Karhu oli Vilpasta etevämpi luvuin 81-73 (36-41), Bisons voitti vieraissa KTP:n lukemin 75-65 (37-38), ja Kouvot voitti Lapuan Kobran vieraissa kori-iloittelun jälkeen 96-92 (39-52).

7.10.2015 Pääjuttu

Korisliigassa neljän pelin kierros: Karhu ja Kouvot kotivoittoihin, Vilpas ja Kataja hakivat pisteet vieraista

Korisliigan neljän pelin keskiviikko piti sisällään kaksi selkeähköä vierasvoittoa Salon Vilppaan ja Joensuun Katajan toimesta, sekä Kouvojen tuntuvan kotivoiton. Illan tiukimmasta kamppailusta vastasivat Karhu ja Seagulls, jotka ratkaisivat ottelun voittajan vasta sen viimeisellä minuutilla.