Parrish Brown

185 cm / 85 kg
Syntynyt 1984


Uutisia henkilöstä Parrish Brown

6.1.2016 Pääjuttu

Keskiviikon VeikkausTV:n ottelussa KTP isännöi Pyrintöä, IS-TV:llä Kouvot matkustaa Vilppaan vieraaksi

Korisliigan keskiviikon kierroksella pelataan neljä ottelua. VeikkausTV lähettää KTP:n ja Pyrinnön välisen kohtaamisen, kun taas IS-TV:llä Vilpas isännöi Kouvoja. Molemmissa otteluissa pelataan elintärkeistä sarjapisteistä, joten panosta ja latausta ei tule illan kamppailuista puuttumaan.

Kataja kaatoi lohkosuosikin Valko-Venäjällä

Kataja Basket jatkaa voittamattomana FIBA Europe Cupissa, kun joensuulaiset kaatoivat N-lohkon ennakkosuosikin Tsmoki-Minskin vieraissa. Kataja jäi pelin alussa vielä alakynteen, mutta joukkue tuli puoliajan jälkeen hurjalla peli-ilmeellä parketille ja rynni 82-88 (49-38) -voittoon. KTP-Basket jäi omassa ottelussaan turkkilaisen Türk Telekomin jalkoihin.

6.11.2015 Pääjuttu

Vilpas huiman kirin päätteeksi kotivoittoon, Kouvot jatkaa edelleen voittamattomana

Korisliigan perjantai-ilta piti sisällään kaksi hyvin erilaista ottelua. Salossa kotijoukkue Vilpas esitti kenties kauden parasta hyökkäyspelaamistaan ja nousi kuilun partaalta 95-94 (44-48) -voittoon päätösminuuttien huiman kirinsä ansiosta. Kotkassa isäntä KTP oli kotiyleisön harmiksi vain vastaantulija, kun sarjakärki Kouvot jatkoi vakuuttavien esitystensä sarjaa 89-67 (43-35) –vierasvoitolla.