Markku Saarikoski

cm / kg
Syntynyt 1962


Uutisia henkilöstä Markku Saarikoski

19.8.2014 Naisten Korisliiga

ToPo ja Henrika Suhonen sopimukseen

Viimeiset kaksi kautta Keravan Energia Teamia edustanut Henrika Suhonen, 19, ja ToPo Naiset ovat allekirjoittaneet 1+1-mallisen pelaajasopimuksen. Porvoon Tarmo –kasvatti teki viime kaudella keravalaisille keskiarvoikseen 7,2 pistettä ja 1,2 levypalloa.

6.8.2014 Pääjuttu

Venlakaisa Pursiainen jatkaa ToPossa

ToPo Naiset kiinnitti jälleen yhden pronssikautensa avainpelaajista, kun helsinkiläisjoukkue ja Venlakaisa Pursiainen (os. Hölttä) ovat solmineet 1+1-mallisen jatkosopimuksen. Viime kaudella Pursiainen tehtaili ToPolle 10,4 pistettä ja 4,8 levypalloa ottelua kohden.

4.8.2014 Pääjuttu

Maajoukkuetakamies Vilma Kesänen jatkaa ToPossa

Naisten maajoukkueen Vilma Kesänen, 25, ja ToPo ovat solmineet 1+1-mallisen jatkosopimuksen. 173-senttinen takamies viimeisteli ToPolle Naisten Korisliigassa viime kaudella 10,5 pistettä, 3,3 levypalloa ja 4,5 syöttöä keskiarvoikseen.

22.7.2014 Pääjuttu

Vilja Kesänen jatkaa ToPo Naisissa

Viime kaudella debyyttinsä ToPo-paidassa tehnyt Vilja Kesänen, 23, jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella. 179-senttinen laituri viimeisteli helsinkiläisille menneellä kaudella 9,0 pistettä ja 2,3 levypalloa ottelua kohden.

10.7.2014 Pääjuttu

Kaisa Valtakari jatkaa kasvattajaseurassaan ToPossa

Naisten Korisliigan ToPo ja Kaisa Valtakari, 27, ovat sopineet yhden kauden mittaisen sopimuksen, johon sisältyy optiovuosi. Tuleva kausi on Valtakarille hänen neljäs perättäinen kasvattajaseurassaan.

8.7.2014 Pääjuttu

ToPo Naiset ja Klinga sopineet päävalmentajasopimuksen jatkosta

Naisten Korisliigassa pelaava ToPo Naiset ja Kari-Pekka ”Pere” Klinga ovat jatkaneet päävalmentajasopimusta myös tulevalle kaudella. Viime kaudella Klinga valmensi ToPon pronssille, joka oli seurahistorian ensimmäinen naisjoukkueen SM-mitali.

3.7.2014 Pääjuttu

Niina Laaksonen jatkaa ToPo Naisissa

ToPo Naiset ja Niina Laaksonen, 29, ovat solmineen yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Nelinkertaisesti Naisten Korisliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi valitulle 185-senttiselle sentterille tuleva kausi on hänen kolmas ToPo-paidassa.

4.7.2013 Pääjuttu

Vilma Purhonen Hongasta ToPoon

Viime kaudella naisten SM-sarjadebyyttinsä tehnyt 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkuepelaaja Vilma Purhonen, 18, siirtyy ToPoon 1+1-vuotisella sopimuksella. Purhonen on ehtinyt pelata urallaan jo 76 nuorten maaottelua.

26.6.2013 Naisten Korisliiga

Laura Lahtinen ja Saara Wahlgren vahvistavat ToPoa

Viime keväänä naisten SM-sarjan kehittyneimmäksi pelaajaksi valittu Laura Lahtinen siirtyy HoNsUsta ToPoon. Vuosi vuodelta suorituksiaan parantanut Saara Wahlgren jatkaa puolestaan ToPon vahvuudessa. Lahtisen ja Wahlgrenin sopimukset ToPon kanssa ovat 1+1 -vuotisia.

6.6.2013 Pääjuttu

Vilma ja Vilja Kesänen vahvistavat ToPoa

Suomen Naarassusien pelinrakentaja Vilma Kesänen, 24, saa tulevaksi naisten SM-sarjakaudeksi rinnalleen tutun pelaajan, kun hänen pikkusiskonsa Vilja Kesänen, 22, siirtyy Tapiolan Hongasta ToPoon. Molemmat Kesäset edustavat ToPoa 1+1-vuotisilla sopimuksilla.

20.5.2013 Pääjuttu

Laaksonen, Hölttä ja Valtakari jatkavat ToPossa

Naisten SM-sarjan puolivälieriin keväällä edennyt ToPo on julkistanut ensimmäiset pelaajasopimuksensa tulevalle sarjakaudelle. Viime kauden suomalainen tehonyrkki Niina Laaksonen sekä aloitusviisikon pelaajat Venlakaisa Hölttä ja Kaisa Valtakari ovat solmineet 1+1-vuotiset sopimukset helsinkiläisjoukkueen kanssa.

Mikko Kurki ja Timo Vertio uusiksi päävalmentajiksi ToPon tyttö- ja naisjoukkueisiin

Helsinkiläisen ToPon kevättalvella aloittama kolmivuotinen tyttöjoukkueiden kasvupolkuhanke on liikahtanut eteenpäin uusien valmentajasopimuksien myötä. Seura on solminut 1+1-vuotiset päävalmentajasopimukset Mikko Kurjen (I Divisioona) ja Timo Vertion (A-tytöt) kanssa. ToPon naisten edustusjoukkuetta SM-sarjassa valmentaa edelleen Kari-Pekka Klinga.

17.4.2013 Pääjuttu

Kari-Pekka Klinga jatkaa ToPon naisten SM-joukkueen päävalmentajana

Suomen koripallohistorian kaikkien aikojen suurimpiin legendoihin kuuluva Kari-Pekka Klinga on solminut ToPon naisten SM-sarjajoukkueen kanssa jatkosopimuksen, joka on voimassa toistaiseksi ja kattaa ainakin kauden 2013/14.