Koripalloliitto käynnistää yhteistoimintaneuvottelut organisaation muokkaamiseksi

16.12.2015

Suomen Koripalloliitto suunnittelee strategiansa mukaisia ja kansainvälisen koripalloliiton (FIBA Europe) Suomelle myöntämien kansainvälisten tapahtumien johdosta henkilöstön käytön uudelleenjärjestelyitä. Organisaation muovaamiseksi Koripalloliitto on keskiviikkona (16.12.) käynnistänyt yhteistoimintaneuvottelut.

 

Yhteistoimintaneuvotteluiden perusteena on se, että Koripalloliitolle myönnettyjen kansainvälisten tapahtumien johdosta työvoiman tarve voi muuttua eri puolilla organisaatiota merkittävästi. Lisäksi esillä on Koripalloliiton uusitun strategian mukaiset suunnitelmat ja niiden vaikutukset organisaatiorakenteeseen ja työtehtäviin.

 

- Yhteistoimintaneuvottelut-sanaan liitetään usein negaatioita, mutta tässä tapauksessa kyse on käsittääkseni nimenomaan positiivisesta asiasta. Suomen Koripalloliitto on saanut lisää töitä tulevien arvokisojen myötä, jonka lisäksi uudesta strategiasta voi olla johdettavissa uusia työtehtäviä. Nämä seikat huomioiden on tarkoituksenmukaista tarkastella organisaationrakennetta, kommentoi Koripalloliiton puheenjohtaja Antti Zitting.

 

Yhteistoimintaneuvotteluiden piirissä ovat kaikki Koripalloliitto ry:n vakituisessa työsuhteessa olevat työntekijät.