Catz nosti A-tyttöjä mukaan edustukseen

12.9.2017

Tinna Rantalainen ja Mainna Niemi mukaan Lappeenrannan Catzin edustusjoukkueeseen.


Catz täydensi edustuksen pelaajarinkiä kahdella pelaajalla, kun A-tytöissä edukseen esiintyneet Tinna Rantalainen ja Mainna Niemi (molemmat s. 2000) saivat kutsun edustusjoukkueeseen. Sentteriä pelaava Tinna ja laiturina viihtyvä Mainna jatkavat silti vielä A-tyttöjen joukkueessa, mutta täysillä koripalloon satsaavat nuoret ovat silti erittäin tyytyväisiä saamastaan mahdollisuudesta harjoitella ja pelata parhaiden ammattilaisten kanssa. He myös tietävät peliajan olevan tiukassa.

– Onhan tämä hyvin erikoinen tilanne ja tuntuu erittäin kivalta, Catzin kaikki juniorijoukkueet läpikäynyt ja yli 10 vuotta koripalloa pelannut Tinna toteaa.

– Pääsen harjoittelemaan kovassa seurassa ja toivottavasti kehityn pelaajana paremmaksi. Olen varautunut siihen, ettei tällä kaudella ole vielä hirveästi peliaikaa luvassa, mutta saanpahan nähdä millä tasolla mennään. Ja koska A-tytöissäkin riittää pelejä, on ensi kausi varmasti hyvin kiireinen.

– Erittäin hyvät fiilikset. Tässä on erinomainen mahdollisuus nostaa omaa pelaamistaan seuraavalle tasolle, saada uusia vastustajia ja sitä kautta kokeilemaan ja kokemaan kaikkia eri juttuja. Se auttaa varmasti myös A-tyttöjen puolella, vaikka varsinaista peliaikaa ei edustuksessa vielä niin tulisikaan, myöntää seitsemännen koripallokautensa tänä syksynä aloittava Mainna.

 

Catzilla on Tinnan ja Mainnan sopimusten myötä edustusjoukkueen ringissä 11 pelaajaa.