Marius van Andringa voitti oman katukoristurnauksen Pohjola Street Basket -nettikilpailusta

15.8.2012

PuHu Juniorien Marius van Andringan, 18, kohdalle osui todellinen jättipotti, kun hän voitti itselleen ja 50 parhaalle kaverilleen oman katukoristurnauksen perjantaisen Suomi-Albania-EM-karsintaottelun yhteyteen. Ohessa Mariuksen kuulumisia ja odotuksia tulevasta katukoristurnauksesta.

K: Onnittelut Korisliiton katukoriskilpailun voitosta, Marius! Kertoisitko Suomen koripalloväelle, kuka olet ja missä pelaat?

 

V: Olen aloittanut koripallon pelaamisen MaSu-Basketissa noin 4-vuotiaana. Pelasin MaSussa noin kymmenen vuoden ajan lukuun ottamatta yhtä Roomassa viettämääni kautta, ja 15-vuotiaana pelasin vuoden verran Pariisissa, jonka jälkeen siirryin PuHuun. Olen pelannut nyt kaksi kautta PuHussa ja viihdyn seurassa hyvin. Olen mielestäni joukkuepelaaja, joka pistää joukkueen parhaan aina omien intressien edelle.

 

K: Voitit arvonnassa oman katukoristurnauksen itsellesi sekä 50 parhaalle kaverillesi. Minkälaisin kriteerein valitsit kaverit perjantain turnaukseen?

 

V: Sanotaan niin, että ei ole helppoa valita viittäkymmentä pelaajaa, mutta taidan kääntyä PuHussa pelaaviin kavereihin. Eiköhän muutama kaveri muistakin seuroista pääse mukaan..

 

K: Saatte turnauksessa nauttia myös live-musiikista, kun Rähinä Recordsin Brädi, Uniikki ja Timo Pieni Huijaus esittävät Suomen maajoukkueiden kannustusbiisin. Onko ”Susijengi 2012”-biisi miellyttänyt?

 

V: Susijengi 2012 on meilläkin poikien illoissa soitettu biisi, eikä siitä voi olla tykkäämättä!

 

K: Katukoristurnauksen jälkeen pääset kavereidesi kanssa katsomaan, kuinka Susijengi pelaa EM-karsintojen ekan matsinsa Albaniaa vastaan. Mitä odotuksia sinulla on karsinta-avauksesta?

 

V: Albaniaa vastaan odotan tietenkin jätkiltä voittoa. Eiköhän se onnistu, jos tarpeeksi puolustavat. Tsemppiä jätkille peliin!