Hanki maajoukkuetuotteesi EM-karsintaotteluihin!

16.8.2012 Perjantaina käynnistyy Suomen koripallomaajoukkueen kuukauden mittainen EM-karsintasavotta, johon mahtuu neljä kotiottelua Helsingin Jäähallissa. Sonnustaudu Suomen väreihin hankkimalla maajoukkueen virallisia Susi-fanituotteita Korispisteen myymälästä, verkkokaupasta tai Korispisteen myyntipisteestä EM-karsintaotteluiden yhteydessä Helsingin Jäähallin sisääntuloaulassa.

Korispiste myy Susijengin eli koripallomaajoukkueen viralliset fanituotteet. Myymälänsä ja verkkokauppansa lisäksi Korispisteellä on myyntipiste EM-karsintaotteluiden yhteydessä Helsingin Jäähallilla.

Virallisten pelipaitojen ja muiden tekstiilien lisäksi myynnissä on mm. Susi-logolla varustettuja koripalloja.

Korispisteen Susi-tuotevalikoimasta löytyy mm. maajoukkueen virallinen pelipaita, jonka voi tilata haluamallaan pelinumerolla ja nimellä varustettuna. Maajoukkuepelaajien numeroilla ja nimellä varustettuja pelipaitoja on myynnissä myös EM-karsintaotteluiden yhteydessä Helsingin Jäähallilla.

Susi-logolla varustettuna Korispisteestä voi hankkia myös valkoisia ja sinisiä T-paitoja sekä sinisiä huppareita sekä näyttäviä Spalding-koripalloja.

Tutustu Korispisteen Susi-tuotteisiin ja hintoihin sekä muuhun tuotevalikoimaan ao. linkin kautta.

Helsingin Jäähallilla Korispiste myy tuotteita EM-karsintaotteluiden yhteydessä sisääntuloaulassa. Korispisteen myymälä sijaitsee Helsingin Malmilla.

 
2.2.2016 Maaottelu

Ennakkolipunmyynti naisten EM-karsintaotteluun Suomi-Ruotsi käynnistynyt

Naisten koripallomaajoukkue, Naarassudet, kohtaa seuraavassa EM-karsintaottelussaan länsinaapuri Ruotsin. Ottelu pelataan Töölön Kisahallissa lauantaina 20.2. Ruotsalaisten kannattajaryhmä Moose Nation kaavailee tuovansa otteluun satoja ruotsalaiskannattajia. Ennakkolipunmyynti on käynnistynyt Ticketmasterissa (Lippupalvelu).

7.6.2013 Pohjoinen alue

Naisten EM-karsinnat käynnistävät 27 kotimaaottelun kesän

Suomen koripallomaajoukkueet esiintyvät kotiyleisölle tiuhaan alkaneen kesän aikana. Ohjelmassa on peräti 27 kotimaassa pelattavaa maaottelua, joista ensimmäiset pelataan naisten EM-karsintojen muodossa Töölön Kisahallissa tulevana viikonloppuna. Maajoukkueiden kotipelit on ladattavissa älypuhelimiin Calmighty-sovelluksen avulla.

28.3.2013 09:47 EM-karsinnat

Lipunmyynti kesän maaotteluihin käynnistynyt!

Suomen miesten ja naisten koripallomaajoukkueet esiintyvät kotiyleisön edessä ensi kesänä. Lipunmyynti Susijengin valmistaviin maaotteluihin Hartwall Areenalle sekä Naarassusien EM-karsintoihin on käynnistynyt.

11.9.2012 EM-karsinnat

Susijengin Sveitsi-otteluun tulossa mm. lentismaajoukkue ja iso ”kiitos-ryhmä”

Viimeistä viedään koripallon EM-karsinnoissa tiistai-iltana. EM-kisapaikkansa jo varmistaneen Susijengin päätösotteluun Sveitsiä vastaan oli pelipäivän aamuun mennessä lunastettu 3300 pääsylippua. Lehtereille saapuu Suomea kannustamaan mm. Suomen miesten lentopallomaajoukkue sekä tv-kasvo, intohimoisena korisfanina tunnetun Aleksi Valavuoren kokoama 195 hengen ”kiitos-ryhmä”.

1.9.2012 EM-karsinnat

Susijengi-sovellus on noussut kuukaudessa AppStoren ladatuimpien joukkoon

Calmightyn ja Suomen Koripalloliiton yhteistyössä suunnittelema iPhonen ja iPadin Susijengi-sovellus on noussut elokuun aikana Applen AppStoren ladatuimpien sovellusten joukkoon. Ilmaisen sovelluksen lataamalla Susijengin fani pysyy kärryillä suosikkijoukkueensa tuoreimmista tekemisistä missä tahansa liikkuukin.

31.8.2012 EM-karsinnat

#Susijengi on ottanut Twitterin haltuun

Suomen miesten korismaajoukkue on menestyksekkäillä otteillaan esiintynyt viime viikkoina vahvasti suomalaisessa urheilumediassa. ”Susijengin” esiinmarssi näkyy myös sosiaalisen median puolella, jossa hashtag #Susijengi on kivunnut parissa viikossa suosittujen Twitter-avainsanojen joukkoon.

30.8.2012 EM-karsinnat

Helsingin Jäähalli täyttyy Susijengin Puola-otteluun hyvää vauhtia

Tappiottoman Susijengin seuraava koripallon EM-karsintaottelu on sunnuntaina (2.9.) Tiranassa Albaniaa vastaan. Kotiyleisönsä eteen Helsingin Jäähallin sudenpesään Suomen maajoukkue palaa ensi keskiviikkona (5.9.), jolloin vastassa Puola. Susijengin ja NBA-jätti Marcin Gortatin jälleennäkemiseen on lunastettu ennakkoon 3600 lippua, kun otteluun on lähes viikko vielä aikaa.

16.8.2012 EM-karsinnat

Korismaajoukkueen kannustusbiisi ”Susijengi 2.0” livenä Albania-ottelussa

Rähinä Recordsin artistit Uniikki, Brädi ja Timo Pieni Huijaus esittävät Suomen koripallomaajoukkueen uuden kannustuskappaleen ”Susijengi 2.0” Helsingin Jäähallissa 17. elokuuta, kun Suomen koripallomaajoukkue kohtaa EM-karsintojen avauspelissään Albanian.

8.6.2012 12:00 Video

Suomen korismaajoukkueen kannustusbiisin musiikkivideo julkaistu

Suomen koripallomaajoukkueen ja tulevien EM-karsintojen virallisen kannustuskappaleen musiikkivideo on julkaistu. ”Susijengi 2.0” –nimeä kantavan kappaleen videolla vilisee Suomi-koriksen legendaosastoa. Artistien lisäksi videolla vilahtaa mm. Anssi Rauramo, Lea Hakala, Terhi Airas sekä Sakari Pehkonen.

30.5.2012 Pohjoinen alue

Peräti 29 kotimaaottelun kesä käynnistyy perjantaina 1.6.

Suomen koripallomaajoukkueet pelaavat kesän aikana peräti 29 maaottelua kotimaassa. Suomalaisyleisöllä on mahdollisuus nähdä ”Susijengit” saalistamassa Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella. Kotimaaotteluiden kesän käynnistää Suomen naisten maajoukkue kohtaamalla huippumaa Liettuan Pasilassa 1.6. ja 2.6.

Näytä lisää vastaavia