Naisten SM-sarjakauden 2012-13 infopaketti

28.9.2012 Koripallon naisten SM-sarjakausi 2012-13 lähtee käyntiin torstaina 4.10, kun paikallisvastustajat Äänekosken Huima ja HoNsU Jyväskylä ottavat sarjaan varaslähdön. Täyteen vauhtiin päästään 6.-7.10, jolloin ohjelmassa on peräti yhdeksän naisten SM-taistoa. Basket.fi keräsi lukijoilleen tuhdin infopaketin sarjakaudesta.

Pelikausi 2011-12 oli Catz Lappeenrannan juhlaa, kun joukkue venyi tuplamestaruuteen. Catzin mestaruuden puolustus lähtee käyntiin 6.-7.10, kun SM-sarjakausi pääsee kunnolla vauhtiin. Kuva: Tytti Nuoramo.

Alta ladattavista liitteistä löytyy SM-sarjaseurat pähkinänkuoressa –kooste, joukkuekohtaiset esittelysivut kokoonpanoineen ja kesän tapahtumineen sekä aiempine saavutuksineen, SM-sarjan otteluohjelma ja pelitapa sekä sarjan historiaan liittyvää tilastotietoa.

 
13.2.2014 18:01 Yhteistyökumppanit

Korisliiga.fi julkaistu

Viime vuonna valmistuneen historiaprojektinsa jatkoksi Suomen Koripalloliitto julkaisi torstaina Korisliiga.fi-nettipalvelun. Uusi sivusto toimii jatkossa koripallon pääsarjojen eli miesten ja naisten Korisliigojen käyntikorttina verkossa.

28.11.2013 12:45 Yhteistyökumppanit

Susijengi Joulupuu-keräyksen suojelijaksi, korisperhe laajasti hyvällä asialla

Suomalainen koripalloperhe tekee tänä jouluna hyvää monellakin rintamalla. Miesten maajoukkue eli Susijengi on lupautunut valtakunnallisen Joulupuu-keräyksen suojelijaksi, kun taas liigatasolla Catz Lappeenrantaa ja KTP-Basketia edustavat sisarukset Dionne ja Michael Poundsin ovat haastaneet miesten ja naisten pääsarjaseurat lahjakeräykseen vähävaraisille perheille.

27.9.2012 Pohjoinen alue

Koripalloliitto panostaa reiluun peliin alkavalla kaudella

NBA:sta ja Euroliigasta liikkeelle lähteneet reilun pelin säännöt rantautuvat kauden 2012/13 aikana myös suomalaiseen koripalloon kansainvälisen koripalloliiton FIBA:n linjausten mukaisesti. Uusilla sääntötarkennuksilla halutaan rohkaista pelaajia, valmentajia sekä erotuomareita kitkemään peliin kuulumatonta huonoa käytöstä ottelutapahtumista.

30.9.2006 Pohjoinen alue

Koripalloliiton uusi tilastopalvelu julkaistu

Suomen Koripalloliitto on avannut uuden tilastopalvelunsa. Pelikaudella 2006-07 tilastopalvelu kattaa miesten ja naisten kaksi ylimmäistä sarjatasoa eli mestaruussarjat ja I divisioonat. Laajan tilastovalikoiman lisäksi palvelu tarjoaa live-seurannan Korisliigan ja naisten SM-sarjan otteluista.

10.12.2003 Pohjoinen alue

Naisille pienempi pallo 1.7.2004 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto on päättänyt ottaa nais- ja tyttökoripalloilussa käyttöön nykyistä pienemmän pallon. Kansainvälisillä kentillä käyttöönotto tapahtuu 1.10.2004. Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt, että Suomessa pelattavissa naisten sekä A- ja B-tyttöjen sarjoissa pallo nro 6 otetaan käyttöön 1.7.2004 alkaen.

29.9.2016 Katsojat

Naisten Korisliiga-kauden 2016-17 infopaketti

Naisten Korisliiga-kausi alkaa tulevana viikonloppuna. Millaisilla kokoonpanoilla joukkueet pelaavat? Kuka siirtyi kesän aikana ja mihin? Koska naisten Korisliigaa pelataan ja missä? Mitkä ovat joukkueiden tavoitteet? Ei hätää – vastaukset kysymyksiin ovat muutaman klikkauksen päässä.

15.1.2016 Katsojat

Catzin Tallinnan otteluista live-lähetykset 15.-16.1.

Naisten hallitseva Suomen mestari Catz Lappeenranta jatkaa viikonvaihteessa otteluitaan kansainvälisessä Latvia-Estonia-liigassa. Avausottelunsa voittaneen Catzin otteluita voi perjantaina (15.1.) ja lauantaina (16.1.) seurata suorina lähetyksinä Catzin nettisivuilta.

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä perjantaina 2.10.

Perjantaina 2.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan viikonloppuna käynnistyvään Korisliiga-kauteen, jonka kunniaksi lehdessä on kymmenen pelaajan haastattelukokonaisuus.

29.9.2015 Katsojat

Naisten Korisliiga -kauden 2015-16 infopaketti

Naisten Korisliiga-kausi käynnistyy miesten pääsarjan tavoin tulevana viikonloppuna. Miten joukkueiden kokoonpanot muuttuivat kesällä? Miten sarja pelataan, milloin pelataan ja missä? Millaisin tavoittein joukkueet liigakauteen lähtevät? Seuraavassa naisten Korisliiga-kauden infopaketti.

1.9.2015 08:02 Pohjoinen alue

KORI-lehti Ilta-Sanomien välissä tiistaina 1.9.

Tiistaina 1.9. Ilta-Sanomien ostaja saa lehtensä välissä tuoreimman KORI-lehden, Koripalloliiton lajimarkkinointilehden. Lehdessä pureudutaan Susijengin tulevaan EM-kisaurakkaan. Numerossa mm. Sasu Salinin ja Erik Murphyn henkilökuvat, Suomen alkulohkovastustajien esittely, kisojen seurantaopas ja katsaus Susijunnujen superkesään.

Näytä lisää vastaavia