Sasu Salin lahjoittaa viisi paikkaa nimikkoleirilleen

16.12.2014 Susijengin hymysuinen taistelija, ”Malmin roskisdyykkari”, Sasu Salin lahjoittaa Varalassa 14.-18.6.2015 pidettävälle nimikkoleirilleen viisi paikkaa. Salin haluaa, että mukaan pääsee myös sellaisia 2000–05-syntyneitä koripallon harrastajia, joilla ei muuten olisi taloudellisesti mahdollisuutta osallistua leirille.

Kirjoita Sasulle viesti 31.12. mennessä osoitteeseen sasusalin.korisleiri@gmail.com, kerro harrastuksestasi ja miksi haluaisit mukaan. Leirilahjan saajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä tammikuun loppuun mennessä

Lisätiedot: Sasu Salin
 

Seurauutisia #9: Lauri Markkasen Koriskoulun kevätturnaus sai odotetun vieraan

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa jatkossa basket.fi:n kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja esimerkeistä hyviksi havaituista toimintamalleista.

#Hi5 – osallistu ja jaa seurasi positiivista meininkiä

Koripalloliiton #Hi5 on valtakunnallinen hanke, jonka avulla halutaan parantaa ottelutapahtumien ilmapiiriä. Jaa nyt seurasi onnistumiset ja kerro myös muille, miksi teillä on hyvä meno!

30.9.2016 EM-kilpailut

Supersuosittu Susikoulu saa jatkoa kotikisoissa, avaa ovet myös vieraille

Koripallon EM-kisoissa Ranskan Montpellierissä 2015 suuren suosion saavuttanut Susikoulu saa jatkoa Helsingissä syyskuussa 2017 pelattavissa EM-kisoissa. Samalla Kisakallion Urheiluopiston koordinoima Susikoulu laajenee kansainväliseksi ja tarjolla on koulun lisäksi monipuolinen treeniviikko.

15.12.2015 Korisleirit

Tiina Stenin nimikkoleiri tytöille Kisakalliossa 13.–16.6.2016

Suomen naisten maajoukkueen tähtipelaaja Tiina Sten kokoaa Kisakallioon juhannuksen alla huiman kattauksen. Sten järjestää tytöille nimikkoleirin, jolla hänen lisäkseen ohjaajina toimivat muita naisten maajoukkuepelaajia sekä Naarassusien päävalmentaja Pekka Salminen. Kansainvälistä väriä ohjaajakaartiin tuo Saksan naismaajoukkueen kapteeni Svenja Brunckhorst.

Koripallolupaukset kerääntyvät All Star-leirille Vierumäelle

Suomen nuoren polven koripallolupauksia kerääntyy jälleen Vierumäelle All Star-leirin merkeissä. 3.-6. joulukuuta järjestettävälle leirille on kutsuttu 50 tyttö- ja 54 poikajunioria ikäluokista 1998–2000.

Pelaajaehdokkaat nuorten Baltic Sea Cupiin valittu

Suomen juniorimaajoukkueiden maaotteluvuosi 2013 käynnistyy 3.-5. tammikuuta Tallinnassa pelattavan perinteisen Baltic Sea Cupin merkeissä. Nuorten maajoukkuevalmentajat valitsevat Baltic Sea Cupiin osallistuvat pelaajat 28.–31. joulukuuta Vierumäellä järjestettävän leirityksen perusteella.

Pelaajat 15-vuotiaiden ensimmäiselle maajoukkueleirille valittu

Pelaajat Suomen alle 15-vuotiaiden poikien ja tyttöjen maajoukkueiden ensimmäiselle maajoukkueleirille on valittu. Maajoukkueleiri järjestetään Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä 13.-15. toukokuuta.

Dettmannista päävalmentaja, Selkeestä valmennuksen ja koulutuksen johtaja

Suomen Koripalloliiton hallitus on keskiviikkona pitämässään ylimääräisessä kokouksessa valinnut Henrik Dettmannin Suomen miesten koripallomaajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Dettmann valmensi viimeiset kuusi vuotta Saksan maajoukkuetta luotsaten joukkueen mm. sensaatiomaisesti MM-pronssille 2002. Kokouksessaan liittohallitus valitsi myös Koripalloliitolle valmennuksen ja koulutuksen johtajan.

10.12.2003 Pohjoinen alue

Naisille pienempi pallo 1.7.2004 alkaen

Kansainvälinen koripalloliitto on päättänyt ottaa nais- ja tyttökoripalloilussa käyttöön nykyistä pienemmän pallon. Kansainvälisillä kentillä käyttöönotto tapahtuu 1.10.2004. Suomen Koripalloliiton liittohallitus on päättänyt, että Suomessa pelattavissa naisten sekä A- ja B-tyttöjen sarjoissa pallo nro 6 otetaan käyttöön 1.7.2004 alkaen.

13.1.2021 12:15 Koronavirus

Koripalloliitto lähestyi Olympiakomitean ja muiden allekirjoittaneiden lajiliittojen kanssa ministeriä avoimella kirjeellä

Lasten ja nuorten liikunta ja urheilu on mahdollistettava koronaviruksesta huolimatta. Koripalloliitto lähestyi tiistaina muiden allekirjoittaneiden lajiliittojen ja Suomen Olympiakomitean kanssa tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikkoa avoimella kirjeellä.

Näytä lisää vastaavia