Tule ohjaajaksi –koulutus Keravalla 11.1.

2.1.2017

Koripalloliiton ensimmäinen koulutustaso, Tule ohjaajaksi -kurssi, järjestetään Keravalla 11.tammikuuta. Tule ohjaajaksi -koulutuksen tavoite on antaa aloittaville ja uusille ohjaajille perustietoja ja -taitoja lasten ohjaamisesta sekä innostaa ohjaajia etenemään koulutuspolulla.

 

Kolmen tunnin iltakoulutuksen jälkeen toivotaan ohjaajien suuntautuvan jatkokoulutukseen, tasolle I.

 

Tule ohjaajaksi -koulutus (3 h) on tarkoitettu uusille ja aloittaville 6–11-vuotiaiden lasten ohjaajille ja valmentajille. Taustalla on halu auttaa tulevia ohjaajia alkuun ja innostaa uusia ihmisiä toimimaan ohjaajina ja valmentajina seuroissa.

 

Tule ohjaajaksi -koulutuksessa ei ole 15-vuoden suositusikärajaa, kuten peruskoulutustasolla (Taso I). Koulutus antaa lyhyen alustuksen ohjaajana toimimiseen. Tule ohjaajaksi -koulutus ei korvaa koripallon peruskoulutusta. Säännöllisesti ohjaajiksi ryhtyville suositellaan pikaisesti koripallon peruskoulutustasolle osallistumista heti koulutuksen jälkeen.

 

Tule ohjaajaksi -koulutus Kerava

 

Päivä

11.01.2017

Aikataulu

17:30-20:30

luentotila

17:30-18:30

saliosio

18:30-19:30

luentotila

19:30-20:30

Paikka

Kerava, Ahjon koulu, Ketjutie 2.

Kouluttaja

Juha Oikarinen

 

Koulutuksen hinta on 70 euroa / henkilö, järjestävän seuran jäseniltä 35 euroa / henkilö. Koulutus laskutetaan jälkikäteen ja sen voi maksaa koulutusseteleillä.

 

Kaikkien koulutukseen ilmoittautuvien on ilmoittauduttava Ilmoittautumislomakkeella.

 

Mikäli seurasi haluaa järjestää koulutuksen, ole yhteydessä piia.kettunen@koripalloliitto.fi