Valmennuksen teemakoulutus - Unified-koripallon erityispiirteet

17.8.2016 Koripalloliitto järjestää valmentajille teemakoulutuksen, jonka sisältönä on Unified-koripallon erityispiirteet.

Unified – toiminnan erityispiirteet

Koulutuksessa perehdytään Unified-koripallon kautta kansaliseen ja kansainväliseen Special Olympics-toimintaan. Saliosiossa käydään läpi Unified-valmennuksen ja –toiminnan perusteita käytännönläheisesti.

Koulutus sopii jo Unified-toiminnassa mukana oleville valmentajille tai sellaisille henkilöille, jotka olisivat tulevaisuudessa kiinnostuneita aloittamaan Unified-koripallojoukkueen valmentamisen.

Unified-koripallo

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa. Kentällä yhdessä joukkueessa pelaa samaan aikaan kolme urheilijaa ja kaksi partneria. Partnerit eivät saa olla dominoivassa roolissa kenttätapahtumissa. Peliaika otteluissa on 4x8 minuuttia. Unified-koripalloa pelataan tavallisen koripallon säännöillä.

KOUVOLA 10.9.2016

Teemakoulutus järjestetään Kouvolassa lauantaina 10.9.2016. Koulutus pidetään Kouvolan Kuntotalolla klo 10:00-14:00.

Koulutukseen ilmoittaudutaan tästä viimeistään 2.9.2016 mennessä.

Koulutuksen hinta on 20 €, joka laskutetaan osallistujilta/seuroilta jälkikäteen.

Kouluttajina toimivat Pirjo Pellikka ja Milla Haglund

 

Seurauutisia #1: Koulutustukea haettavissa

Koripalloliiton Seurapalveluyksikkö tarjoaa Koripalloliiton verkkosivujen kautta uutisia, tietoiskuja sekä jäsenseurojensa lähettämiä tarinoita onnistumisista ja hyviksi havaituista toimintamalleista.

Seuroille tarjolla koulutustukea

Koripalloliitto on käynnistänyt hankkeen, jonka tavoitteena on kehittää koulutuskonsepti, joka mahdollistaa seurojen kouluttautumista liiton tuella.

ESLU:n seuratoiminnan kehittämistuen info- ja koulutustilaisuus 9.11.

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU järjestää seuratoiminnan kehittämistuen info- ja koulutustilaisuuden keskiviikkona 9.11.2016 klo 18.00 - 20.00 Sokos Hotel Pasilassa.

HKVT 2015 puolessa välissä

Samalla, kun Susijengi aloitti kisaurakkansa Montpellierissä, jatkoi HKVT 2015 opintojaan Helsingissä. Kyseessä oli kurssin neljäs jakso, jonka myötä saavutettiin vuoden pituisen kokonaisuuden puolivälin krouvi.

Nuorisovalmennusseminaari Susi Training Centerissä 9. – 10.1.2015 - päivitetty ohjelma

Suomen Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston kanssa Nuorisovalmennusseminaarin maajoukkueidemme harjoituskeskuksessa Susi Training Centerissä. Tällä kertaa teemana on ”Laatua pelin opettamiseen”. Osallistujia on jo tähän mennessä 150 henkeä. Ilmoittautuminen päättyy 31.12.

Koripalloliiton opettajakoulutuksissa yli sata opettajaa

Suomen Koripalloliitto ja Liikunnan ja Terveystiedon Opettajat ry. järjestivät loka-marraskuussa koulutussarjan, jonka otsikkona oli ”Havaintomotoriikan ja päätöksenteon kehittäminen – koripalloa hyödyntäen”. Koulutukset tavoittivat ison joukon opettajia ja saivat erinomaista palautetta.

31.5.2022 12:55 Koripalloliitto tiedottaa

Koulutussetelien käyttöaikaa on pidennetty

Koripalloliitto maksaa pelaajan kasvattajaseuralle kasvattajapalkkion koulutusseteleinä pelaajan pelattuaan ensimmäisen kerran nuorten EM-kisoissa, Korisliigassa tai aikuisten maaottelussa.

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Tampereella

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Tampereella. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

13.1.2021 12:15 Koronavirus

Koripalloliitto lähestyi Olympiakomitean ja muiden allekirjoittaneiden lajiliittojen kanssa ministeriä avoimella kirjeellä

Lasten ja nuorten liikunta ja urheilu on mahdollistettava koronaviruksesta huolimatta. Koripalloliitto lähestyi tiistaina muiden allekirjoittaneiden lajiliittojen ja Suomen Olympiakomitean kanssa tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikkoa avoimella kirjeellä.

21.9.2020 11:15 Valmentajat

Koripalloliitto järjestää I-tason koulutuskokonaisuuden Helsingissä

Koripalloliitto järjestää yhteistyössä Helsingin NMKY:n kanssa I-tason koulutuskokonaisuuden Helsingissä. Koulutus on Koripalloliiton valmennuskoulutusjärjestelmän ensimmäinen vaihe, joka antaa valmiuksia toimia apuvalmentajan tehtävissä. Kokonaisuus pitää sisällään kolme viikonlopun mittaista lähijaksoa ja etätehtäviä.

Näytä lisää vastaavia