Vielä ehdit mukaan – Pirkka Street Basket –järjestäjien haku auki 28.4. asti

24.4.2017 klo 15:00

Koripalloliiton ja Keskon yhteistyö jatkuu vahvana, ja Pirkka Street Basket -tapahtuma liikuttaa koululaisia jälleen tulevana syksynä. Kiertue matkaa ympäri Suomen tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua alakoululaisille yhdessä paikallisten seurojen kanssa.

 

Vuoden hauskin koulupäivä tulee jälleen ensi syksynä, kun Koripalloliiton ja Keskon Pirkka Street Basket –kiertue käynnistyy. Seuroilla on nyt mahdollisuus ilmoittautua järjestämään tapahtuma yhteistyössä Koripalloliiton ja Keskon kanssa viikoilla 33, 34 ja 35. Haku on avoinna 28.4. asti, minkä jälkeen Koripalloliitto valitsee ensi syksyn kiertueen paikkakunnat.

 

Tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneita seuroja pyydetään olemaan yhteydessä Jukka Pyrröön, jukka.pyrro@koripalloliitto.fi tai puh. 0440-344312. Viestistä tulee käydä ilmi seuran nimi sekä yhteyshenkilö yhteystietoineen.

 

Pirkka Street Basket 2017 on osa Suomen koripalloliiton ja Keskon päivittäistavarakaupan yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, joka tähtää lasten liikunnan edistämiseen. Kiertue toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa. Päivän kestävät tapahtumat ovat kouluille ja osallistujille maksuttomia.

 

Lisätietoja: Pikkusudet

 

Lue myös: