EM-kisavieraan opas – näin otat kaiken irti Helsingin korishuumasta

30.8.2017

Kokosimme yhteen kaikki kisavieraalle käytännölliset tiedot, jotta kokemuksesi Susijengin EM-kotikisoista olisi paras mahdollinen.

 

Pääsylippu

 

Muista ottaa pääsylippusi mukaan! Jos poistut hallista pelin aikana, lippu on luettava ovilla ulos, jolloin pääset lipun voimassaoloaikana vielä takaisin sisään. Mikäli sinulla on liput kaikkiin päivän peleihin, huomioithan, että Arena tyhjennetään aina illaksi ennen Suomen peliä. 

 

Kartasta istumapaikkasi näet katsomokartasta, katsomolohkon numero löytyy pääsylipusta.

 

 

Saapuminen

 

Ovet aukeavat 1,5h ennen ottelun alkua. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä saapuessasi tapahtumaan, sillä parkkitilaa on todella rajoitetusti. Pyöräparkki sijaitsee Pasilan asemalta ja Messukeskukselta tulevien tunneleiden Hartwall Arenan puoleisessa päädyssä.

 

 

Ajoissa paikalle & turvatarkastus

 

Varauduthan saapuessasi ruuhkiin ja saavut paikalle viimeistään tuntia ennen ottelun alkua. Varaa tarpeeksi aikaa, sillä alueelle on tulossa paljon asiakkaita ja turvatarkastuksia on tiukennettu. Hallin ulkopuolella on narikka, joka maksaa 5 euroa.

 

 

Kuvaaminen

 

Kompakti- ja kännykkäkameroilla kuvaaminen omaan yksityiseen käyttöön on sallittua. Järjestelmäkameroita, joissa on yli 150 mm objektiivi, videokameroita sekä isoja kameralaukkuja ei saa tuoda halliin.

 

Lapsen kanssa

 

Alle 3-vuotias pääsee ilman pääsylippua sisään huoltajan kanssa. Tällöin lapsi seuraa ottelua sylissä. Lastenvaunut jätetään narikkaan. Kantokopan voi ottaa mukaan, kun sitä seuraa alle 3-vuotias lapsi. Varauduthan turvatarkastukseen.

 

Faneille

Arenan Fan Village

 

Arenan ulkopuolelle on rakennettu fanialue, jonne fanit voivat kerääntyä viettämään aikaa ja virittäytymään tunnelmaan. Suuren anniskelualueen lisäksi Fan Villagesta löytyy ruokarekkoja ja yhteistyökumppaneiden aktivointipisteitä.

 

Kansalaistorin Fanzone
 

Helsingin ydinkeskustan Kansalaistori on EM-kisojen ajan tapahtumakeskus sekä Suomen suurin kisastudio. Susijengin ottelu näytetään päivittäin isolta screeniltä, ja karnevaalitunnelmaan siivittävät alueella myös pregame show’t ja muu ohjelma.

 

 

Susiklubi @Circus
 

Kampin Circus-yökerho toimii jatkopaikkana Susijengin otteluiden jälkeen. Faneja viihdyttävät kotimaiset esiintyjät Särrestä Stigiin ja klubi-isäntänä toimii mm. Radio Helsingin DJ:nä ja urheiluselostajanakin tuttu Edu Kehäkettunen.

 

 

Kisakuosit paikan päältä

 

Koripalloliiton virallinen verkkokauppa tarjoaa paljon tyylikkäitä fanituotteita yksinoikeudella, mm. aitoja Susijengin pelipaitoja sekä tyylikkään 6. pelaaja street wear -malliston.

Shopit löydät Helsinki Arenalta sekä kansalaistorin Fanzonelta.

 

Liity 6. pelaajaksi

 

Susijengin fanit ovat joukkueen 6. pelaaja. Liittymällä laumaan saat:

  • Tuoreet kuulumiset ja uutiset Susijengin matkasta EM-kisoihin
  • Kutsuja Susijengin tapahtumiin ja etuosto-oikeuksia
  • Muita rahanarvoisia Susijengi-etuja

 

Ota EM-kisoista täysi ilo irti ja nauti 6. pelaaja ryhmän tuomista eduista. Liittyminen on tietysti ilmaista, eikä velvoita mihinkään.

 

Liitteet


EM-kisahuumasta voi nauttia Helsingissä Arenan lisäksi hallin ulkopuolella Fan Villagessa, Kansalaistorin Fanzonella tai Susiklubilla.