Tietoa Susijengin fanituotteiden myynnistä EM-kisoissa

4.9.2017 klo 14:00

Susijengin pelipaitoja on myynnissä Hartwall Arenan myyntipisteellä ottelupäivinä. Paitojen myynti on keskeytetty Koripalloliiton verkkokaupassa.

 

Kovan kysynnän vuoksi Susijengin pelipaitojen myynti on keskeytetty väliaikaisesti Koripalloliiton verkkokaupassa. Paitoja on saatavilla EM-kisojen aikana Hartwall Arenan myyntipisteellä ottelupäivinä.

 

Pelipaidat ovat myynnissä tiistain Kreikka-ottelussa, emmekä voi taata kaikkien paitojen saatavuutta enää Islanti-ottelussa keskiviikkona.

 

- Otimme ennen EM-kisoja niin suuren etunojan, kuin uskalsimme, mutta menekki on häkellyttänyt myös meidät. Yritämme saada varastoista kaikki mahdolliset pelipaidat myyntipisteille ja fanien saataville. Onhan tämä meneillään oleva korishuuma aivan uskomattoman hienoa, Koripalloliiton myyntijohtaja Timo Vertio kuvailee.

 

Täydennetyllä Hartwall Arenan myyntipisteellä pelipaidoista on saatavilla naisten, miesten sekä lasten malleja ja kaikkia kokoja. Arenalla palvelee lisäksi EuroBasket 2017 -fanituotteiden myyntipiste.

 

Kansalaistorin Fanzonen myyntipisteellä ei ole enää myynnissä pelipaitoja, mutta kauppa palvelee alkulohkon loppuun asti ja saatavilla on kattavasti Susijengin streetwear-malliston tuotteita sekä lippiksiä. Fanzonella on myös EuroBasket 2017-fanituotteiden myyntipiste.

 

Tiistain Kreikka–Suomi-ottelu on loppuun varattu, mutta ottelu näytetään myös Helsingin Kansalaistorin Fanzonella jättiskriiniltä. Lohkon päätösotteluun Suomi–Islanti on yhä saatavilla lippuja.

 


Täydennetyllä Hartwall Arenan myyntipisteellä pelipaidoista on saatavilla naisten, miesten sekä lasten malleja ja kaikkia kokoja.