Pirkka Street Basket –kiertue jatkuu – järjestäjien haku auki 15.12. asti

7.11.2017

Koripalloliiton ja Ruokakeskon yhteistyö jatkuu vahvana, ja Pirkka Street Basket -tapahtuma liikuttaa koululaisia jälleen ensi keväänä. Kiertue matkaa ympäri Suomen tavoitteenaan järjestää vuoden hauskin koulupäivä ja tarjota liikunnan riemua alakoululaisille yhdessä paikallisten seurojen kanssa.

 

Vuoden hauskin koulupäivä on jälleen tulossa, kun Koripalloliiton ja Ruokakeskon Pirkka Street Basket –kiertue käynnistyy toukokuussa. Seuroilla on nyt mahdollisuus ilmoittautua järjestämään tapahtuma yhteistyössä Koripalloliiton ja Ruokakeskon kanssa. Haku on avoinna 15.12. asti, minkä jälkeen Koripalloliitto valitsee ensi kevään kiertueen paikkakunnat.

 

Tapahtuman järjestämisestä kiinnostuneita seuroja pyydetään olemaan yhteydessä Jukka Pyrröön (jukka.pyrro(at)basket.fi tai puh. 0440-344312 tarvittaessa lisätietoja). Viestistä tulee käydä ilmi seuran nimi sekä yhteyshenkilö yhteystietoineen. Lisäksi olemassa oleva tai toivottu K-kauppiasyhteistyö omalla paikkakunnalla on hyvä mainita jo hakuvaiheessa. Mainitsethan myös, haetko tapahtumaa keväälle, syksylle vai molempina ajankohtina.

 

Pirkka Street Basket on osa Suomen koripalloliiton ja Keskon päivittäistavarakaupan yhteisvastuullista Pikkusudet-hanketta, joka tähtää lasten liikunnan edistämiseen. Kiertue toteutetaan yhteistyössä paikallisten koripalloseurojen ja K-ruokakauppiaiden kanssa. Päivän kestävät tapahtumat ovat kouluille ja osallistujille maksuttomia.

 

Lisätietoja: Pikkusudet