Pohjoisen alueen seurapäivät ke-to 9.-10.5.2018 Kemin Cumulus

9.4.2018

Pohjoisen alueen seuraväki kokoontuu ke-to 9.-10.5.2018 Kemin Cumulukseen pitämään omia seurapäiviään.
​Päiville kutsutaan jokaisesta juniorityötä tekevästä koripalloseurasta 2 henkilöä ja aluehallituksen jäsenet.
​Seurapäivien ohjelma jaetaan kahteen osaan; seuratoiminnan kehittämiseen ja kilpailutoimintaan.
​Keskiviikkoiltana onkin tarjolla pohjoisen porukoille todella antoisaa ja varmasti mielenkiintoista asiaa, kun Kouvojen nuorisopäällikkö Jyri Haikonen tulee kertomaan seuransa junioritoiminnan kehityksestä, pelisäännöistä, organisoinnista, markkinoinnista unohtamatta tietenkään valmentajakoulutusta ja vaatimuksia seuran vastuuvalmentajille.
​Lisäksi jokaiselle seuralle on varattuna omat puheenvuorot seurojen omasta tilanteesta, kehittämiskohteista jne.
​Jukka Sorro (pohjoisen erotuomarikoordinaattori) käy läpi tavoitteita pohjoisen erotuomaritoiminnan kehittämiselle, määrän lisäämiselle ja tason nostamiselle.
​Torstaina alueen puheenjohtaja Markku Annanolli käy läpi Barents Basketball toiminnan kehittämistä (ent. kalottimaaottelut; Suomi, Ruotsi, Norja ja Venäjä). Tavoitteena on kehittää samalla pohjoisen osalta junioreiden leiritoimintaa, pelaajien taitotasoa osana Barents toimintaa unhotamatta tietenkään valmennustoimintaa, valmentajien yhteisiä teemakoulutuksia ja samalla palavereita. 
​Barentsin osalta onkin sovittuna, että koripallo järjestää 2019 toukokuussa Rovaniemellä oman turnauksen ja vuonna 2020 järjestetään Kajaanissa usean lajin yhteiset Barents kilpailutapahtuma, jossa myös koripallo mukana.

Torstai-iltapäivä pyhitetään alueen kilpailutoiminnan kehittämiselle ja miten uusia paikkakuntia saataisiin mukaan (nyt käynnistymässä Kuusamossa ja Raahessa). Tärkeänä on yhteiset pelisäännöt, ja se että joukkueille taattaisiin riittävästi pelejä kauden aikana.
​Seuroille on lähetetty tarkempi ohjelma.
​Lisätietoja: kenttäpäällikkö Jukka Pyrrö 0440 34312.