Kai Kulovaarasta Ura Basketin uusi toiminnanjohtaja

25.1.2017

Ura Basket ry:n uutena toiminnanjohtajana aloittaa Kai ’Kaitsu’ Kulovaara. Hän aloittaa tehtävässä 27.2.2017. Koulutukseltaan Kulovaara on tradenomi, ja viimeiset kymmenen vuotta hän on työskennellyt yksityisellä sektorilla myynti- ja asiakaspäällikön tehtävissä.

 

Tuleva toiminnanjohtaja on todellinen korismies. Vuonna 1980 syntynyt Kulovaara pelasi nuorena korista Turun NMKY:n riveissä, joukkuekavereinaan muun muassa Teemu Rannikko ja Arto Talvitie. Aikuisena paluu lajin pariin tapahtui Aksel-pojan harrastuksen myötä. Vuonna 2007 syntynyt Aksel aloitti Ura Basketin mikroissa 2014, ja pian Jukka Lindberg värväsi treeneissä viihtyvän Kulovaaran mukaan joukkueen valmennukseen.

 

- Olen pitkään haaveillut työstä urheilun ja nuorisotyön parissa. Kun edellinen toiminnanjohtaja Tuukka Kavisto vuoden alussa kertoi siirtyvänsä uusiin haasteisiin, olin heti yhteydessä hallitukseen ja ilmoitin kiinnostuksestani tehtävää kohtaan. Seurassa on välitön, lämmin tunnelma ja toiminta on laadukasta – on olemassa vakaa pohja, jolle on hyvä rakentaa.  

 

Kulovaara kertoo, että seuran junioritoiminta on kaiken perusta. Hän pitää harrastajamäärien kasvattamisen keskeisenä tehtävänä. Mahdollisuuksia on muun muassa tyttökoristoiminnan laajentamisessa. Myynnin ammattilaisena hän tunnistaa heti kehittämiskohteita muun muassa seuran sponsoriyhteistyössä.  

 

- Esimerkiksi pelitapahtumien tuotteistamisessa voidaan vielä tehdä paljon. Lisäksi haluan jatkaa yritysyhteistyön kehittämistä; yhteistyökumppaneiden pitää kokea saavansa muutakin, kun laskun kerran vuodessa.  
Seuran edustusjoukkueelle asetettu tavoite nousta Korisliigaan antaa Kulovaaran mukaan toiminnalle suunnan.  

 

- Paikka Korisliigassa on ainoa oikea tavoite. Perustan on kuitenkin oltava kunnossa, jotta korttitalo ei huoju. On oltava mahdollisuus harjoitella, talouden pitää olla kunnossa ja henkilöresurssejakin pitää olla. Satsaus on iso, mutta kyllä alueella täytyy olla vähintään yksi joukkue lajin korkeimmalla sarjatasolla!

 

Siirtymäkauden aikana toiminnanjohtajan tehtäviä hoitaa hallituksen jäsen Jarmo Hakulinen.  


Lisätiedot:

Jukka Javanainen
Ura Basket, puheenjohtaja
p. 0500 536610
jukka.javanainen@javenture.fi


Ura Basket on kaarinalainen, laajaa ja laadukasta koristyötä tekevä urheiluseura. Ura Basket edistää liikunnan ja erityisesti koripallon harrastusmahdollisuuksia Kaarinassa ja Turun seudulla. Luomme edellytykset jäsenillemme sekä harrastaa koripalloa että kilpailla sen parissa kaikilla tasoilla kansallisesti ja kansainvälisesti. Seuran jäsenmäärä on reilut 600.


Kai Kulovaara aloittaa toiminnanjohtajan tehtävässä 27.2.2017. Kuva: Jukka Lindberg, Ura Basket