Easter Tournament 2017 turnauksen ilmoittautuminen kiihtyy

31.1.2017

Lahdessa järjestettävään Easter Tournament 2017 juniori- ja harrastekoripalloturnaukseen on jo ilmoittautunut yli 110 joukkuetta. Mukaan on tulossa paljon vieraita myös ulkomailta.

Easter Tournament järjestetään kaikkiaan 23. kerran Lahdessa tulevana pääsiäisenä 14.-16.4.2017. Mukana on jo hyvin joukkueita ja turnausorganisaatiossa odotetaan mukaan tänä vuonna reilusti yli 150 joukkuetta. Osa sarjoista alkaa jo kohta olla täynnä, eli joukkueiden kannattaa pitää kiirettä jos haluavat varmistaa paikkansa turnauksessa.

Easter Tournamentin vahvuutena on pienet etäisyydet, hyvä turnausruoka edellisen vuoden tapaan sekä ainutlaatuinen turnausilmapiiri kun Lahden Suurhallikompleksissa pelataan pelejä näillä näkymin 11 kentällä, jonka lisäksi turnausruokala sekä paljon oheistoimintaa sijaitsee saman katon alla. Tänä vuonna uutena on tulossa sisävärikuulasota, jota pelataan pehmeillä kumipalloilla Suurhallikompleksissa sille varatulla alueella. Lisäksi Pajulahden opiskelijat ovat tulossa pitämään lapsiparkkia, jossa muun muassa volttipatjan, temppuratojen ym. parissa kuluu pelien välinen aika nopeasti. Suunnitteilla on myös Playstation- NBA turnaus, johon on mahdollista ilmoittautua turnaukseen saavuttuaan.

Tule mukaan kevään hauskimpaan turnaukseen Lahteen viettämään ainutlaatuinen pääsiäinen koriksen parissa!

Ilmoittautuminen ja lisätietoja löytyy turnauksen nettisivuilta. Toimi nopeasti, sillä aikaisen ilmoittautujan etu on voimassa 17.2. asti. Ilmoittautuminen päättyy 31.3.2017.