Ensi kaudeksi valmentamaan Pyrintöön

7.2.2017

Tampereen Pyrinnön juniorivalmennuksen suunnittelu ensi kaudeksi 2017-18 on jo hyvässä vauhdissa.


Pyrintö tarjoaa koripalloharrastuksen Pikkususi-koripallokoulusta aina veteraaniurheilijoihin asti, 630 lisenssipelaajalle. Pyrintö on Suomen 3.suurin korisseura ja sillä on joukkueet kaikissa nuorten SM-sarjoissa, yhteensä 12 joukkuetta valtakunnallisissa sarjoissa. Pyrintö pystyy tarjoamaan siis haastavan ja kiinnostavan valmennusharrastuksen vaikka olisit jo kokenutkin tekijä.


Pyrinnössä on n. 70 korisvalmentajaa, mutta toiminnan jatkuvasti laajentuessa, tarvitaan lisää niin kokeneita kuin ihan uusiakin valmentajia. Uudet valmentajat saavat hyvän alun, sillä Pyrinnössä kukaan ei toimi yksin, vaan valmentajat tekevät tiimityötä kokeneemman valmentajan johdolla. Osa valmentajista valmentaa päivittäin, osa käy auttamassa kerran viikossa.
 

Pyrintö tarjoaa valmentajilleen koulutuksen, kulukorvauksen sitoutumisen asteen mukaan sekä varuste-etuja, kausikortin Pyrinnön Korisliiga-peleihin ja ennen kaikkea motivoivan harrastuksen.
 

Jos olet muuttamassa Tampereen seudulle tai asut jo täällä, olet kiinnostunut nuorisotyöstä ja koriksesta, ota yhteys nuorten valmennuspäällikkö Jukka ”Kössi” Raja-ahoon puh. 0400833058 tai jukka.raja-aho(at)tampereenpyrinto.fi


Tampereen Pyrintö etsii valmentajia ensi kaudeksi. Kuva: Tampereen Pyrintö.