LePyn Supermikroturnaus 22.-23.4.2017 Leppävaarassa

10.2.2017

Loistavat olosuhteet, rehtiä voiton taistelua, hymyä, hikeä ja suuria tunteita, urheilujuhlan tuntua, tunnelma katossa, mieletön fiilis. Niistä on LePyn supermikroturnaus tehty!

LePyn perinteinen Supermikroturnaus järjestetään 22.-23.4.2017 Leppävaaran urheiluhallilla. Turnaus on joukkueille yksipäiväinen. Kaikki ottelut pelataan Leppävaaran urheiluhallilla (Veräjäpellonkatu 6, Espoo). Kaikissa otteluissa on pelaajaesittelyt ja musiikkia tauoilla.

Turnauksessa ei pidetä tulospalvelua, eli joukkueita ei laiteta paremmuusjärjestykseen turnausjärjestäjän puolesta, vaan kaikki joukkueet palkitaan oman viimeisen ottelunsa jälkeen mitalein. Jokaisessa ottelussa palkitaan lisäksi tsempparit molemmista joukkueista.

Leppävaaran urheiluhallilla on loistava katsomo, joten toivotamme tervetulleiksi myös isot kannustusjoukot. Turnauksen ajan palvelee monipuolinen buffetti, jossa on myytävänä ravitsevia välipaloja.

Sarjat

Tytöt 2009, Pojat 2009, Tytöt 2010, Pojat 2010

Hinta

Joukkuemaksu on 150 euroa/joukkue. Turnauksessa ei ole pelaajamaksuja. Joukkuemaksu sisältää kolme ottelua per joukkue sekä turnausmitalit kaikille osallistujille. Turnausmaksu laskutetaan joukkueilta kuukausi ennen turnausta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset sunnuntaihin 3.4.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen marika.vilanen@lepy.fi