Henrik Dettmann Ura Basketin aamiaisseminaarissa 6.4.

15.2.2017

Mitä johtajuus on satavuotiaassa Suomessa? Miten urheilun ja kulttuurin parhaat johtamiskäytännöt kohtaavat? Miten katajaiseen kansaan puhalletaan menestyksen liekki?


Ura Basket ja Linnateatteri ovat yhdistäneet voimansa ja tarjoavat kevään kiinnostavimman aamiaisseminaarin. Tehokas parituntinen aloitetaan Linnateatterin keittiömestarin loihtimalla aamiaisella, jonka jälkeen estradille astelee Suomen koripallomaajoukkueen karismaattinen päävalmentaja Henrik Dettmann. Saatte kuulla suoraan suden suusta, kuinka kootaan voittava joukkue. Helppoa? Ei varmasti. Kannattavaa? Totta hitossa!

 

Inspiroivan puheenvuoron jälkeen pääset nauttimaan makupalasta Linnateatterin kevään hittikomediasta sekä ottamaan santsikupin kahvia. Aamiaiseminaarin päättää Linnateatterin teatterinjohtaja Kalle Lamberg. Linnateatterin uuteen nousuun ohjastanut Kalle raottaa salaisuuden verhoa ja kertoo, kuinka luovaa energiaa johdetaan.

 

Oliko tässä kaikki? No ei todellakaan! Luvassa myös nykyisten ja tulevien huippupelaajien kuulumisia, mahdollisuus hankkia VIP-passi Henrikin ja Kallen seuraan sekä aikaa verkostoitumiselle.

 

 

Johtajuus 2017

Linnateatteri
Linnankatu 31, Turku
to 6.4. klo 8:15–11:15

 

Ohjelma

8:15 Aamupala
8:45 Tilaisuuden avaus
9:00 Kuinka kokoan voittavan joukkueen? Henrik Dettmann,
päävalmentaja, Suomen koripallomaajoukkue ”Susijengi”
9:45 Linnateatteri esittää näytteen kevään hittikomediasta
9:55 Miten luovaa energiaa johdetaan? Kalle Lamberg, teatterinjohtaja, Linnateatteri
10:15-11:15 VIP-osio. Mahdollisuus keskustella ja kysellä johtamisesta pienryhmässä Henrik Dettmannin ja Kalle Lambergin johdolla.

 

Liput

150 € (+alv)
Ura Basketin yhteistyökumppanit 100 € + alv
VIP-passi 500 € + alv