Pyrinnön ensi kauden valmennustiimit muotoutumassa

11.3.2017

Pyrinnön koripallojaoston valmistautuminen kauteen 2017-18 on hyvässä vauhdissa. Nuorten päävalmentajat on valittu ja valmennustiimien kasaaminenkin on jo pitkällä.


Pyrintö on suomen 3.suurin koripalloseura, n. 650 lisenssipelaajaa. Pyrintö pelaa tällä kaudella kaikissa nuorten SM-sarjoissa, peräti 8 joukkueella.  Edustusjoukkueet mukaan lukien Pyrinnöllä on peräti 13 joukkuetta valtakunnallisissa sarjoissa. Lisäksi tietysti lukematon määrä aluesarjojen joukkueita.
 

Pyrintö uskoo Susijengin EM-kotikisojen tuovan lajin pariin uusia harrastajia, siksi ajoissa valmistautuminen on erityisen tärkeää. Laaja toiminta vaatii paljon tekijöitä. 

- Vaikka meillä on ensi kaudelle jokaiseen tiimiin jo nyt vähintään 3 valmentajaa, tarvitsemme ehdottomasti vielä uusia tekijöitä, sillä esim. C-pojissa tulee olemaan peräti 60 poikaa, kertoo nuorten valmennuspäällikkö Jukka Raja-aho.


Pyrinnön koripallojaoston johtokunta on vahvistanut seuraavat päävalmentajavalinnat kaudelle 2017-18: 
 

A-tytöt    Denis Kucevic
B-tytöt    Pinja Laitinen
C-tytöt    Jukka Etu-Seppälä
Minitytöt    Kimmo Salonen
Mikrotytöt-08  Juuso Liljeroos
Mikrotytöt-09  Juho Sopanen

A-pojat    Artem Khvorost
B-pojat    Tomi Koskinen
C-pojat    Santeri Liljeberg
Minipojat    Jukka Raja-aho
Mikropojat08  Johanna Parta
Mikropojat09  Tuomas Holli

 

- Päävalmentajillamme on sopivassa suhteessa kokemusta ja dynaamisuutta, arvioi Jukka Raja-aho.
 

Pyrintö on panostanut vuosikymmeniä pitkäjänteisyyteen ja oman pelaajapolun rakentamiseen.

-Ihailen sitä intohimoa, pyyteettömyyttä ja jatkuvaa kehittymisen halua, jota mm. päävalmentajiltamme löytyy. Lisäksi valmennustiimeissämme on lukuisia eteenpäin pyrkiviä valmentajia, tulevaisuuden päävalmentajia sekä seurauskollisia työjuhtia joiden kokemus ja luotettavuus ovat seuramme menestyksen ydin, suitsuttaa valmennuspäällikkö Raja-aho.   


Koripallojaoston puheenjohtaja Maija Strandberg todistaa samaa näkemystä valmentajien innokkuudesta.

- Teetimme helmikuussa valmentajillemme kyselyn, jossa valmentajat olivat tyytyväisiä kehityshaluiseen ilmapiiriin, koulutuksiin ja siihen, että valmentajat saavat seurassamme riittävästi myös haastetta, kertoo Maija Strandberg.
 

Jos olet muuttamassa Tampereen seudulle, tai asut jo täällä ja kaipaat uusia haasteita, ota yhteyttä nuorten valmennuspäällikkö Jukka Raja-ahoon puh. 0400833058  tai jukka.raja-aho(at)tampereenpyrinto.fi