EBT hakee valmentajaa päätoimiseen työsuhteeseen

16.3.2017

EBT hakee poikapuolen päävalmentajaa, joka toimisi myös miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. EBT:n miehet pelaavat I divisioona B:ssä.

 

EBT on Suomen suurimpia koripallon erikoisseuroja. EBT:ssä on lähes 500 junioripelaajaa ja 70 valmentajaa. Koripalloliiton sarjatoimintaan EBT osallistuu vuosittain noin 40 joukkueella. Seura etsii nyt työsuhteeseen päätoimista valmentajaa.

 

Seuran toiminta-alueena on koko Espoo, mutta päätoiminta-alueet ovat Suur-Espoonlahti, Saunalahti-Tillinmäki, Matinkylä-Olari ja Espoon keskus. EBT on Nuoren Suomen ja Koripalloliiton sinettiseura.

 

EBT:n henkilöorganisaatio koostuu toiminnanajohtajasta, seurasihteeristä ja viidestä päätoimisesta ammattivalmentajasta. Nyt haettava päävalmentajan toimi on seurassa uusi.

 

Ammattivalmentaja toimii seurassa päätoimisena valmentajana. Työnkuva käsittää mm. toimimisen poikapuolen päävalmentajana ja miesten edustusjoukkueen päävalmentajana. Valittava päävalmentaja tekee yhteistyötä tyttöpuolen päävalmentajan ja toiminnanjohtajan kanssa. Työ on kokopäiväinen.

 

Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta sekä kilpa- että harrastekoripallovalmentajan tehtävistä, ja hyvää innostuneisuutta ja kykyä toimia nuorten parissa. Valmentajalla tulee olla tehtävään oikeuttava koulutus.

 

Työsuhde alkaa 1.5.2017 tai sopimuksen mukaan. Sähköiset hakemukset toivotaan lähetettävän palkkatoivomuksineen 31.3.2017 mennessä osoitteeseen pipa.book@ebt.fi.

 

Lisätietoja antaa Anssi Iivonen 040 820 6164