BC Nokian naisten valmennustiimi koossa

10.4.2017

Aleksi Suominen ja Reetta Ojala jatkavat BC Nokian naisten joukkueen valmentamista. Valmennustiimiä vahvistetaan myöhemmin julkaistavalla fysiikkavalmentajalla.

 

Naisten I divisioonassa päättyneellä kaudella kolmanneksi sijoittunut BC Nokia jatkaa tutun valmentajakaksikon alaisuudessa. Aleksi Suominen ja Reetta Ojala ovat tehneet kuluneen kauden aikana ansiokasta yhteistyötä joukkueen kehittämisen eteen. He muodostavat toimivan tiimin, jossa on nuoruuden intoa, vahvaa osaamista, naiskoriksen kokemusta ja enen kaikkea tahtoa ja halua mennä eteenpäin. 

 

- Kun kaikki kolme osapuolta; joukkue, seura ja valmentajat ovat tyytyväisiä, oli helppo tehdä päätös jatkosta, kertoo BC Nokia puheenjohtaja Marja Olli seuran tiedotteessa.

 

Naisten joukkuetta on rakennettu pikkuhiljaa ja realistisin tavoittein. Omia junioreita kasvatetaan sopivan kokoisten vastuuroolien kautta joukkueeseen mukaan. Avainroolissa ovat olleet joukkueen aikuispelaajat, jotka ovat tukeneet nuoria tässä tavoitteessa.

 

Joukkueen avainpelaajien kanssa on keskusteltu jatkamisesta ja he ovat näyttäneet vihreää valoa. Ensimmäiset sopimusuutiset kuullaan jo ensi viikolla.

 

Pelaajien kehittäminen on keskiössä ja se tulee tapahtumaan ennenkaikkea työnteon kautta. Joukkueen vahvuuteen kiinnitetään myös fysiikkavalmentaja ensi viikon aikana.