Opintotukikoris tuo opiskelijat yhteen 6.5. Joensuussa

12.4.2017

Järjestyksessään seitsemäs Opintotukikoris pelataan lauantaina 6.5.2017 Joensuussa. Kaikille korkeakouluopiskelijoille avoin turnaus tarjoaa tuttuun tapaan haastetta sekä vasta-alkajille että kilpatason pelaajille.

Sarjoja on kaksi: rentosarja, jossa tärkeintä on hyvä meininki ja yhdessä tekeminen ja kilpasarja, jossa ratkotaan, mistä kaupungista löytyy Suomen kovin katukorisjoukkue.

 

Otteluformaatti on 3 vastaan 3, yhteen koriin, ja turnaus pelataan ulkokentällä yhden iltapäivän aikana. Turnaus on kotimaisella koripallokartalla ainutlaatuinen siinä, että pelaajat voivat voittaa palkintoja myös pukeutumisesta, fair play -hengestä ja kannustuksesta. Turnauksen kummiseurana toimii Kataja Basket.

 

Osallistumismaksu on 20€ per joukkue (molemmat sarjat) ja hintaan sisältyy 5 ainutkertaista haalarimerkkiä. 

 

Turnauspaikalla on grillausmahdollisuus, oheisohjelmaa sekä OuSnap! -kollektiivin soittamaa musiikkia. Ulkopaikkakuntalaisille on tarjolla edullinen koulumajoitus, joka kustantaa 5€/pelaaja koko viikonlopulta (perjantai-sunnuntai).

 

Joukkueen ilmoittaminen turnaukseen on yksinkertaista: täytä linkistä löytyvä sähköinen lomake, minkä jälkeen turnausjärjestäjät lähetttävät sinulle osallistumismaksuohjeet. Ilmoittautumisen suhteen ei kannata aikailla, sillä sarjat täyttyvät nopeasti. Huomioithan kuitenkin, että ilmoittautuminen on sitova. 

 

Kilpasarja:

https://goo.gl/jef7qX

Rentosarja:

https://goo.gl/7lCPoH

 

Lisätiedot:

https://www.facebook.com/opintotukikoris/ ja opintotukiurheilu@gmail.com.