SBG hakee naisten edustusjoukkueelle päävalmentajaa

12.4.2017

Lahtelainen tyttö- ja naiskoripalloseura SB-Girls ry hakee edustusjoukkueelleen päävalmentajaa osa-aikaiseen työsuhteeseen kaudelle 2017-2018. Joukkue pelaa naisten valtakunnallisessa I divisioonassa.

 

Seuran tavoitteena on tarjota pelaajapolku huipulle asti, jossa naisten edustusjoukkue näyttelee merkittävää roolia niin pelillisesti kuin esikuvina junioreille.

 

SBG on tehnyt jo pitkään erinomaista juniorityötä, josta osoituksena ovat mm. useat tyttömaajoukkuepelaajat ja A-tyttöjen SM-pronssi vuonna 2016. Nuoremmissa junioreissa harrastajamäärät ovat kasvaneet merkittävästi viime vuosien aikana.

 

Naisten edustusjoukkue nousi tulevaksi kaudeksi valtakunnalliseen I divisioonaan. Joukkueen runko koostuu omista A-junioreista ja naispelaajista, joilla on kokemusta myös Naisten Korisliigasta.

 

Hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta kilpakoripallosta ja tehtävään oikeuttavaa koulutusta - sekä innokkuutta ja halua kehittää pelaajia. Toimenkuvaa on myös mahdollista laajentaa muuhun seuratyöhön. 

 

Työsuhde alkaa 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Sähköiset hakemukset toivotaan lähetettävän palkkatoivomuksineen 30.4.2017 mennessä osoitteeseen tiiramatti@gmail.com.

 

Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Santeri Savolainen, puh. 044 970 9969 tai sanesavolainen@gmail.com.