A-poikien ja miesten Try Out -tapahtuma Karkkilassa 22.4.2017

13.4.2017

Viime vuosina menestyksekästä juniorityötä tehnyt Karkkila järjestää A-pojille ja miehille suunnatun try-out tapahtuman lauantaina 22.4.2017 Karkkilan Liikuntahallilla.

Tapahtuman tavoitteena on löytää lisää pelaajia SM-sarjaan kaudeksi 2017-2018 tähyävään Karkkilan A-poikajoukkueeseen. A-poikajoukkueen pelaajilla on mahdollisuus tavoitella pelipaikkaa ja -aikaa myös miesten 1B divisioonassa, jossa Karkkilan miesten edustujoukkue pelaa. Joukkueet harjoittelavat pääsääntöisesti yhdessä.

 

Toisena tavoitteena on löytää miesten edustusjoukkueeseen uusia sopimuspelaajia, Miehet tavoittelevat ensi kaudella M1DB:n pudotuspelipaikkaa. Sopimuspelaaja voi olla nuori kovalla motivaatiolla varustettu lahjakas pelaaja tai jo kokeneempi "sarjajyrä" hyvällä motivaatiolla varustettuna. Useita joukkueiden pelaajia kulkee säännöllisesti pääkaupunkiseudulta Karkkilaan harjoituksiin, joka mahdollistaa pelaamisen ja harjoittelemisen Karkkilassa, vaikkei omaa autoa olisi. Kyydissä pääsee kulkemaan.

 

Karkkilan tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia, tarjota heille mahdollisuus pelata aikuisten kansallista sarjaa sekä kehittää pelaajien edellytyksiä siirtyä kovemmille sarjatasoille. Seuran tärkeimpiä arvoja ovat pelaajista välittäminen ja huolehtiminen, kova työnteko sekä sitoutuminen. Viime vuosien aikana noin 9000 asukkaan Karkkilasta on noussut useita nuorisomaajoukkuepelaajia. Karkkila on pelannut viime vuodet A-poikien SM-sarjaa, jossa se on voittanut voittanut SM-prossia keväällä 2016. Ensimmäiset juniorimyllyn "tuotteet" ovat myös vakiinnuttaneet asemansa korisliigajoukkueissa.

 

Try-out tapahtuman valmentajina toimivat:

Kimmo Tolvanen (SKL 2-taso), joka on valmentanut pitkään ja menestyksekkäästi Karkkilan A-poikia. Tolvasella on takanaan myös mittava pelaajaura Karkkilassa, mutta sitä ennen hän on pelannut Korisliigaa ja Eurocupia Lappeenrannan Namikan joukkueessa, jossa voitti myös Suomen mestaruuden.

Anssi Liesmala (HKVT), joka on Karkkilan miesten joukkueen pitkäaikainen päävalmentaja, jolla on myös useiden vuosien apuvalmennuskokemusta Korisliigasta.

Asko Heino vastaa ryhmän fysiikkavalmennuksesta. Heino on kasvattanut ja valmentanut useita SM-tason yleisurheilijoita ja on nuorten sekä aikuisten fysiikkavalmennuksen spesialisti.

 

Try Out -päivän aikana on kahdet harjoitukset, joista ensimmäiset ovat klo 10.00-12.00 ja toiset 15.00-17.00. On mahdollista osallistua myös ainoastaan yhteen harjoitukseen. Harjoitusten välissä tarjoillaan lounas.

 

Jos olet motivoitunut, haluat sitoutua ja tehdä määrätietoisesti töitä menestyäksesi koripallossa ilmoita osallistumisestasi Try Out -tapahtumaan osoitteeseen anssi_liesmala@hotmail.com. Lisätiedot Anssi Liesmala 0503321408.