Jani Salo päätoimiseksi valmentajaksi Puhu Junioreihin

20.4.2017

PuHu Juniorit on asettanut tavoitteekseen, että lähivuosina yhä useampi seuran valmentaja voisi toimia valmennustehtävissä päätoimisesti. Askel tähän suuntaan on, että Jani Salo aloittaa työskentelyn seurassa 1.6.2017.

 

PuHu Juniorit on tehnyt sopimuksen uuden päätoimisen valmentajan kanssa 1.6.2017 alkaen. Tehtävän ottaa vastaan 29-vuotias vantaalainen Jani Salo.

 

Nuoresta iästään huolimatta Salo on jo kohtuullisen kokenut valmentaja. Valmennusura alkoi noin 10 vuotta sitten Rekolan Urheilijoissa. Viimeisen viiden kauden aikana hän on valmentanut Helsingin NMKY:ssä A- ja B-ikäisten poikien joukkueita valtakunnallisilla sarjatasoilla sekä toiminut Sotungin lukiossa akatemiavalmentajana.

 

PuHussa Salo tulee työskentelemään A-poikien sekä 07-08 -syntyneiden tyttöjen päävalmentajana. Lisäksi hän on yksi Vantaan Kaupungin kanssa 
yhteistyössä toimivan URHEA-akatemian valmentajista ja osallistuu aktiivisesti mm. erilaisiin seuran promootiotehtäviin.

 

PuHun ensi kauden A-pojille järjestetään infotilaisuus keskiviikkona 26.4. klo 19.45 alkaen Martinlaakson koulun auditoriossa. Tilaisuuteen 
ovat tervetulleita myös seuran ulkopuoliset vuosina 1999-2001 syntyneet pojat, jotka ovat halukkaita tulevana kautena liittymään A-poikien 
SM-sarjapaikkaa tavoittelevaan joukkueeseen. Lahjakkaimmilla A-ikäisillä on mahdollisuus päästä harjoittelemaan miesten edustusjoukkueen mukana ja mahdollisesti myös pelata miesten 1DB-sarjassa.

 

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Jorma Kuparinen, jorma.kuparinen@puhujuniorit.fi, 0400432372.