Vilma Kesäsen tyttökorisleiri Varalan Urheiluopistolla 26.-29.6.2017

13.6.2017

Naisten maajoukkueen Vilma Kesänen järjestää ensimmäisen nimikkoleirinsä tulevana kesänä Varalassa. Leirille ehtii vielä ilmoittautua!

 

Tamperelaislähtöinen Vilma Kesänen on kuulunut naisten maajoukkueen vakiokalustoon vuodesta 2007 lähtien. Kymmenen menestyksekkään naisten Korisliigakauden jälkeen Kesänen suuntasi etelän lämpöön ja kaksi viimeistä kautta hän on pelannut Espanjan pääsarjaa Star Center Uni Ferrol – joukkueessa sijoittuen päättyneellä kaudella kolmanneksi Liga Femeninassa ja saavuttaen paikan maineikkaassa Copa de la Reina-turnauksessa.

 

Leiri on suunnattu 2002-2007 syntyneille tyttöpelaajille. Leirillä keskitytään aamulla henkilökohtaisten lajitaitojen kehittämiseen ja iltapäivän pelitreeneissä uudet taidot laitetaan heti testiin pienpeleissä ja 5 vs 5-tilanteissa. Leiriläiset saavat vinkkejä omaan peliinsä suoraan Suomen naiskoriksen huipulta, sillä Vilman lisäksi leirikoutseina nähdään myös muita tuttuja Susiladies-pelaajia!

 

Koripallo on leirillä suurimmassa roolissa, mutta leirin aikana päästään kokeilemaan myös muita huikeita lajeja, kuten melontaa, flowparkia, frisbeegolfia, uintia ja yksi iltapäivä hullutellaan Särkänniemen huvipuistossa.


Paikkoja on rajoitetusti, joten nyt kannattaa pitää kiirettä ilmoittautumisen kanssa.

 

Leirin hinta on 269 €. Hinta sisältää täyshoidon, majoituksen 2-3 hh ja monipuolisen ohjelman ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä.

 

Ilmoittautuminen: Siirry ilmoittautumiseen

 

Tiedustelut:

 

Joni Harjula
+358 44 3459 921
joni.harjula@varala.fi

 

Marita Kivistö
myyntisihteeri 03 2631 214
marita.kivisto@varala.fi