Kaarlo Höysniemi LePyn puheenjohtajaksi

10.5.2017

Leppävaaran Pyrintö ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 8.5.2017 Leppävaaran Urheiluhallilla. Kokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi yksimielisesti Kaarlo Höysniemen. Höysniemi ottaa vastaan tehtävän LePyn monivuotisen puheenjohtajan Kimmo Järvisen jäädessä pois hallituksesta. Kimmo Järvinen jatkaa edelleen Koripalloliiton hallituksessa.

Kaarlo Höysniemi (45 v) on kolmen LePyssä pelaavan nuoren koripalloilijatytön isä sekä seura-aktiivin mies. Työelämässä Kaarlo Höysniemi on vastuussa Stora Enson finanssikaupankäynnistä ja sijoitustoiminnasta. Siviilissä hän on aktiiviliikkuja, joka perheen logististen haasteiden ja oman liikunnan lisäksi ehtii vielä seurata mitä LePyssä ja koripallorintamalla milloinkin tapahtuu.

Tulevaan tehtävään Höysniemi astuu intoa puhkuen. Seura on kolminkertaistanut jäsenmääränsä viimeisen viiden vuoden aikana. Lisenssimäärällä mitattuna LePy on nyt Suomen kolmanneksi suurin seura. Määrän lisäksi seurassa on otettu merkittäviä askeleita laadun parantamiseksi.

Kevätkokous valitsi seuralle myös hallituksen. Hallituksessa jatkavat vuosi sitten valitut Lauri Mäki ja Tero Mäkelä. Uudelle kaksivuotiskaudelle valittiin Tuomo Holopainen, Karl-Erik Lundsten, Anne Leino ja Tarja Räty. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Matti Salo.

LePy kiittää Kimmo Järvistä seuran eteen tekemästään työstä. Järvisen aikana seura on ottanut isoja kehitysaskeleita eteenpäin; seura on palkannut päätoimisen työntekijän, vakauttanut seuran talouden sekä noussut yhdeksi merkittävimmistä suomalaisista seuroista. Kiitos Kimmolle kahdeksasta vuodesta espoolaisen koripallon eteenpäinviemisessä!