Espoo Basket Team valmiina uuteen kauteen

10.5.2017

EBT:ssä on tehty tulevaisuuteen satsaavia valmennuksellisia organisaatiomuutoksia. Seura on nimennyt uudet päävalmentajat tyttö-ja poikapuolelle. Uudet päävalmentajat toimivat myös seuran edustusjoukkueiden päävalmentajina.

Tyttöpuolen päävalmentajana aloittaa naisten Korisliigan päävalmentaja Niko Hellman. Poikapuolen- ja miesten päävalmentajaksi on valittu Adrián Reyes.

”Meillä oli erittäin hyviä hakijoita miesten-ja poikapuolen päävalmentajaksi. Olen erittäin tyytyväinen valintaamme. Adrián on innostunut ja kunnianhimoinen nuori valmentaja. Niko Hellman on ollut sitoutunut seuraamme jo pidemmän aikaa ja on tehnyt hienoa työtä”, kertoo toiminnanjohtaja Pipa Böök.

EBT kasvattaa valmentajaresurssejaan ja seurassa aloittaa uusia valmentajia.

”A- ja B-tyttöjen päävalmentajaksi on nimetty Mikko Rönkä. Mikko palaa muutaman vuoden jälkeen takaisin EBT:n väreihin. Mikko on tehnyt erityisesti tyttöpuolella erinomaista jälkeä ja olemme tyytyväisiä Mikon palatessa seuraamme” iloitsee Böök.

Naisten edustusjoukkueen pelaaja, Lotta Vesiluoma, aloittaa myös uutena valmentajana tyttöpuolella.
”On upeaa, että nuori korisliigapelaaja panostaa koripalloon täysillä, sekä pelaajana että valmentajana. Hyvistä naisvalmentajista on aina huutava pula. Lotta oli viime kauden apuvalmentajana T05 ja T07-joukkueissa ja innostui valmentamisesta tätä kautta. Lotta on esimerkillinen roolimalli nuorille pelaajillemme ja tulee varmasti tekemään hienoa työtä” jatkaa Böök.

Tämän lisäksi EBT resursoi kasvavassa määrin seuran päätoimisia valmentajia pienten puolelle.

EBT:n päävalmentajat joukkueittain kaudelle 2017–2018:

A-Pojat Justice Graham
A-Tytöt Mikko Rönkä

B-Pojat Adrián Reyes
B-Tytöt Mikko Rönkä

C-Pojat Markku Siironen
C-Tytöt Jari Suvanto

Pojat 06 Markku Siironen
Tytöt 06 Jussi Viitasalo

Pojat 07 Tomi Malmelin
Tytöt 07 Lotta Vesiluoma

Pojat 08 Tomi Malmelin
Tytöt 08 Mikko Jantunen

Pojat 09 Tomi Malmelin
Tytöt 09 Laura Aksela

Pojat 10/11 Tomi Malmelin
Tytöt 10/11 Mikko Jantunen