ToPo06 poikien joukkue järjestää kaikille avoimet harjoitukset

11.5.2017

ToPo06 poikien joukkue järjestää kaikille avoimet harjoitukset torstaina 18.5.2017 Metropoliassa, Vanha Viertotie 23, klo 17.00-19.00 Alussa on vanhemmille ja pelaajille lyhyt infotilaisuus toiminnastamme ja sen jälkeen tulevan kauden valmentajien pitämät oheis- ja lajitreenit.

 

Topon 06-poikien joukkue tulee ensi kaudella harjoittelemaan monipuolisesti koripallon perusasioita, fyysisiä ominaisuuksia ja taitoja sekä pelaamaan oman ikäluokan sarjoissa ja turnauksissa. Jos koripalloharrastus kiinnostaa tarjoamassamme ympäristössä, olet tervetullut harjoituksiimme ja tutustumaan lisää joukkueeseemme. Harjoitukset ovat avoimet kaikille seurasta tai pelitaustasta riippumatta eivätkä sido mihinkään.

 

Joukkueen valmentajina toimivat Timo Parviainen, Kari Vertio ja Markus Rautala. ToPo tulee rakentamaan jatkossa junioreilleen pelaajapolun, jossa on mahdollisuus aina taitotason ja oman aktiivisuuden mukaiseen harrastamiseen heti pienimmistä mikroista aina vanhimpiin juniorivuosiin saakka.

 

Ilmoittauduthan avoimiin harjoituksiin etukäteen alla olevien yhteystietojen kautta jotta osaamme suunnitella harjoitukset kaikille sopiviksi.

 

Yhteystiedot ja lisätiedot:

 

Timo Parviainen

timo.parviainen@topo.fi

0400-690216