Anu Rajaniemi SBG:n edustusjoukkueen päävalmentajaksi

14.6.2017

Naisten I-Divisoonassa kaudella 2017–18 pelaavan SB-Girlsin edustusjoukkueen päävalmentajaksi on nimetty Anu Rajaniemi. Sopimus on monivuotinen.

 

Lahtelaisille jo entuudestaan tuttu ja paluun seuraan tekevä Anu on valmentanut menestyksekkäästi useita pääsarjajoukkueita ja tyttömaajoukkueita. Peliuralta palkintokaapista löytyy mm. kaksi SM-kultaa SB-Girlsin edeltäjän, Sampo Basketin, riveistä.

– Perehdyttyäni SBG:n toimintaan ja joukkueeseen, homma rupesi kiinnostamaan. Osa pelaajista on tuttuja, osa ei. Joukossa on paljon lahjakkaita nuoria sekä sitoutuneita, kokeneempia pelaajia. Sopimusneuvottelut olivat tosi kivuttomat ja nopeat. Seura halusi tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä, joka näkyy myös sopimukseni pituudessa. Pääsen samalla kehittämään koko seuraa ja jakamaan omia kokemuksia ja ajatuksia, Anu kommentoi.

– Työtä on paljon luvassa, mutta olen aina tykännyt tehdä joukkueesta "oman näköiseni" – vauhtia ja vauhdikkaita tilanteita on luvassa, Anu jatkaa.

Joukkueen kesäharjoittelu on jo alkanut uuden valmentajan johdolla. Runsas pelaajarinki koostuu lähes kokonaan SBG:n omista kasvateista tai junioripelejä SBG:ssä pelanneista tytöistä ja naisista. Naisten otteita pääsee ihailemaan kotiluola Suurhalli Areenalla, kun kausi käynnistyy syksyllä.

SBG:n ikäluokkien valmentajat on myös nimetty kevään aikana. Päävalmentajien lisäksi jokaisella ikäluokalla on useita apuvalmentajia.

Supermikrot: Petri Selkee ja Tuomo Keskiväli
Mikrot: Linnea Kukkonen
Minit: Katja Lohko
C-tytöt: Merja Piirainen
B-tytöt: Emmi Ruokonen
A-tytöt: Sami Melasniemi
Unified: Minna Mattila ja Katja Aalto

Ryhmistä saa lisätietoa sähköpostilla osoitteesta toimisto@sbg.fi.