Kori-80 etsii seurasihteeriä vakituiseen työsuhteeseen

26.6.2017

Uuden toimintakauden 2017–2018 alkaessa Keravan Kori-80 ry etsii vakituiseen työsuhteeseen seurasihteeriä. Keravan Kori-80 ry on keravalainen koripalloseura, jonka toiminta tähtää lasten sekä nuorten liikunta- ja urheiluharrastuksen edistämiseen.

 

 

Kori-80 tarjoaa kaiken ikäisille tytöille sekä pojille oman ikäluokkajoukkueen, joka osallistuu tasonsa mukaisiin alueellisiin ja SM-tason koripallosarjoihin. Aikuisille Kori-80 tarjoaa ensisijaisesti harrastajatason joukkueita sekä naisille että miehille. Seuralla on noin 280 lisenssipelaajaa.

Keravan Kori-80 toiminnan perimmäisenä tarkoituksena on edistää jäsentensä liikunnallista elämäntapaa ja mahdollistaa koripallon harrastaminen jokaisen oma taitotaso huomioon ottaen.

 

Uuden toimintakauden 2017-2018 alkaessa seura etsii vakituiseen työsuhteeseen SEURASIHTEERIÄ.

Seurasihteerin toimenkuva on uusi ja siihen kuuluu:
• Myynti- ja ostoreskontra
• Maksujen perintä
• Kirjanpitoaineiston keruu ja toimitus tilitoimistolle
• Jäsenrekisterin ylläpito
• Nettisivujen ja some-kanavien päivitys ennalta sovitun suunnitelman mukaisesti
• Salivuorot
• Seuran asiakaspalvelu sekä puhelimitse että sähköpostitse
• Tapahtumajärjestelyt
• Johtokunnan sihteerinä toimiminen

Viikottainen työaika on 30 h/vko. Osa työajasta sijoittuu iltoihin ja lauantaille. Toimenkuvaan voidaan lisätä sopivan henkilön löydyttyä myös 7,5 h/vkossa koripallokerhon sekä muiden ryhmien vetämistä.

Etsimämme henkilö on urheiluseuratyöstä kiinnostunut asiakaspalveluhenkilö, jolla on hyvät sosiaaliset taidot. Hänen tulee ymmärtää seuratoiminnan mukanaan tuomat haasteet päivittäisessä työssä. Valitun henkilön tulee pystyä työskentelemään itsenäisesti ja hänellä tulee olla kyky priorisoida. Hyvä paineensietokyky on eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn kehittyvässä, taloudellisesti vakaassa seurassa. Työssä pääset vaikuttamaan koripallon aseman vahvistamiseen osana keravalaista liikuntakenttää ja luomaan seuraan uutta toimintakulttuuria.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää viimeistään 15.7. Seurasihteeri-otsikolla varustetulla sähköpostilla osoitteeseen kori80pj@gmail.com.

Valittavan henkilön toivotaan pystyvän aloittamaan seurassa elokuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa seuran puheenjohtaja Tiina Hedeman, puh. 040-588 6558, maanantaina 3.7. klo 18:00-20:00 sekä tiistaina 11.7. klo 18:00-20:00.