Järvenpään NMKY:n valmentajat kaudelle 2017-2018

7.7.2017

Järvenpään NMKY jatkaa kauteen 2017-18 vahvalla valmentajajoukolla.

 

Järvenpään NMKY on vuonna 1981 perustettu juniorikoripalloseura joka toimii Järvenpäässä, mutta pelaajia seurassamme on ympäri Keski-Uusimaata. Seuran arvot kasvatuksellisuus, tasa-arvo, arvostus ja avoimuus ovat kantavia teemoja kaikessa seuran toiminnassa. Tarjoamme nuorille yhteisöllistä ja laadukasta harjoitusta, joilla ohjaamme nuoria reilun pelin ajattelutapaan niin kentällä kuin sen ulkopuolella.


Seura tarjoaa harrastetoimintaa yksilötaidot huomioiden aina koripallokerhosta A-junioreihin. Joukkueet pelaavat Eteläisen alueen sarjoissa ja mahdollisesti tulevina vuosina myös valtakunnallisissa sarjoissa. Seurassamme on kokeneita ja sitoutuneita valmentajia joiden kouluttamiseen olemme panostaneet ja tulemme jatkossakin panostamaan.Järvenpään NMKY:n valmentajat kaudelle 2017-18AT, KUB (Järvenpään NMKYN ja Keravan Kori-80 yhdistelmäjoukkue) – Niko Hätönen
BT – Dmitri Donskoi
CT04 – Hannariikka Ihantola-Parikka ja Jukka-Pekka Leistola
CT05 – Suvi Salokangas ja Lassi Uotinen
Minitytöt 06-07 – Petra Willberg ja Katja Laanti
Mikrotytöt 08-09 – Emma Taari ja Klaus Willberg
Supermikrot – Susanna Laakso ja Mari OrloTämän lisäksi valmennustoimintaan otetaan mukaan nuoria seuramme jäseniä päävalmentajien opissa ja tukemana.Toivotamme harrastajat tervetulleeksi kaikkiin ikäluokkiimme! Lisätietoja kesäharjoituksista sekä uudesta kaudesta joukkueenjohtajiltamme.