Sakari Paloviita kiittää Raholan Pyrkivää

16.10.2017

Ex-puheenjohtaja Sakari Paloviita kiittää Raholan Pyrkivää saamistaan opeista ja eväistä elämälle. Todellinen kasvattajaseura tarjoaa kasvun mahdollisuuksia läpi elämän.

"Kulunut 9 vuotta seuran puheenjohtajana ovat olleet kasvujohteista vuoristorataa ja erinomainen harrastus. Tämä oli jo 3. osa-alue, josta olen saanut oppeja Raholan Pyrkivässä. Aikanaan pelaajana, sitten valmentaja/erotuomari/joukkueenjohtaja pelaajien parhaaksi ja nyt seuran johdossa yhteisön parhaaksi.

Suosittelen kaikille johtamisesta, yhteisöllisyydestä tai yhteiskunnallisesta auttamisesta kiinnostuneille harrastukseksi vapaaehtoistoimintaa urheiluseurassa joukkueen tai koko seuran eteen. Matka on taatusti kasvattavaa ja sitä ei rahalla saa. Lisäksi antamasi panos moninkertaistuu hyötynä toiminnan keskiössä oleville junioreille. Pienillä teoilla saat aikaan suuria vaikutuksia.

Lue lisää tästä: https://www.rapy.net/?x118281=487317

Raholan Pyrkivä on todellinen kasvattajaseura. Terve nöyryys tehdä yhdessä parasta mahdollista, mitä talkoovoimin voi saada aikaiseksi, on suurin asia minkä olen tässä roolissa oppinut.

Kiitos Raholan Pyrkivä!"


Sakari Paloviita
entinen puheenjohtaja
puheenjohtajana vuosina 2009-2017