Easter Tournament 2018 ilmoittautuminen avattu!

18.10.2017

Easter Tournament 2018 juniori- ja harrastekoripalloturnauksen ilmoittautuminen on nyt avattu! Turnaus pelataan tulevana pääsiäisenä 30.3.-1.4.2018.

Easter Tournament 2018 koristurnauksen ilmoittautuminen on avattu vihdoin! Turnaus sijoittuu tulevana pääsiäisenä maalis- huhtikuun vaihteeseen kun viralliset turnauspäivämäärät ovat 30.3.-1.4.2018.

Turnaukseen on avattu sarjat Supermikroista aikuisiin asti ja sarjoja löytyy pojissa ja tytöissä, miehissä sekä naisissa eri tasoisille ja ikäisille pelureille!

Turnaus kerää jälleen koriksen pelaajia ympäri Suomea ja ulkomaita viettämään Pääsiäistä koriksen parissa. Turnauksen päätoimipisteenä tulee jälleen kerran olemaan Lahden Suurhalli- Messukeskuskompleksi, jossa kenttiä on noin 10 kappaletta, järjestetään turnausruokala, paljon oheistoimintaa (mm. sisävärikuulasota, Pajulahden lapsiparkki, volttipatjat, pomppulinnat, polkuautot, heittokisat ym.ym.)

Viime vuonna turnauksessa oli mukana 175 joukkuetta Suomesta, Ruotsistaa, Venäjältä ja Virosta. Tulevaan turnaukseen odotetaan yli 200 joukkuetta, sillä muutaman vuoden ajan turnaus on ollut hyvässä kasvussa! Turnauksen ruokailu on erityisesti ottanut viime vuosina harppauksen parempaan, kun Tolvasen Lounasravintola Koti, on Suurhallilla muonittanut turnausvieraat.

Tervetuloa mukaan Pääsiäisen hauskimpaan koristurnaukseen!

Kaikki turnauksen sarjat, ilmoittautumisen, passit ja muut infot löydät turnauksen nettisivuilta osoitteesta:

www.eastertournament.com

Huom! Ennen vuodenvaihdetta varatut ja maksetut joukkuemaksut saa halvammalla, eli käy tekemässä oman jengin ilmoittautuminen heti!

Nähdään Pääsiäisenä Lahdessa!

Liitteet