Seurasihteeriksi / taloudenhoitajaksi Panttereihin?

6.11.2017

Tule mukaan rakentamaan menestystarinaa Itä-Helsingin koripallosta! Pantterit on Suomen vanhin koripallon erikoisseura. Pantterit ja Itä-Helsingin toinen vahva koripalloseura WarttiBasket ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tuloksena juniorikoripallon kilpatoiminta toteutetaan WB-Pantterit –nimisen yhdistyksen nimissä.

 

Haemme nyt palvelukseemme puolipäiväistä (20 t / vko) seurasihteeriä / taloudenhoitajaa

 

Kahden seuran toimintojen yhdistäminen on aloitettu ja olemme käytännön seurahallinnon töiden järjestelyvaiheessa. Tarvitsemme seuran hallintoon seurasihteerin ja taloudenhoitajan tehtäviin henkilön, joka työskentelee yhdessä toiminnanjohtajan, hallituksen ja valmentajien kanssa.

 

Uudessa seurassa sinulla on erinomainen mahdollisuus vaikuttaa käytäntöjen muodostumiseen ja luoda toimenkuva vahvuuksiesi kautta!

 

Toivomme sinulta innostunutta otetta, kokemusta ja ymmärrystä taloushallinnosta ja viestinnästä. Yhdistystoiminnan tuntemus ja koripallotausta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

 

Tehtävät

 

Seurasihteerin / taloudenhoitajan tehtävät ovat mm:
 

  • jäsenrekisterin ylläpito
  • sähköpostiliikenteen hoitaminen
  • tiedusteluihin vastaaminen ja ohjaus
  • seuran maksuliikenteen hoitaminen (palkkahallinto, jäsenlaskutukset jne.)
  • kirjanpito

 

Kiinnostuitko? Oletko sinä hakemamme henkilö, joka haluaa paitsi tulla tekemään hallinnollisia tehtäviä, myös luomaan uutta? Me tarjoamme vakituisen työsuhteen (6 kk koeaika), työtilan ja työvälineet.

 

Lähetä hakemus, cv ja palkkatoiveesi sähköpostilla 19.11.2017 mennessä osoitteeseen pantteritry@gmail.com

 

Tiedusteluihin vastaa Saara Laitinen, puh. 050-4318284, saara.laitinen@gmail.com

Lisätietoa toiminnastamme www.pantterit.org