WB-Pantterit hakee valmennustiimeihinsä valmentajia

4.12.2017

Itä-Helsingin juniorikoripallo jatkaa huimaa nousuaan ja tarvitsemme lisää urheilullisia ja innostuneita valmentajia tai valmennuksesta kiinnostuneita nuoria mukaan toimintaan.

Kaksi perinteistä helsinkiläistä seuraa on yhdistänyt junioritoimintansa Itä-Helsingissä: Pantterit ja Wartti Basket ovat nyt WB-Pantterit –seura, joka panostaa laadukkaaseen valmennukseen tarjoten kasvaville junioreille sopivan kehityspolun aktiiviseksi urheilijaksi.

Koris on nyt huimassa nosteessa ja seura tarvitsee apuvoimia joukkueisiin. Seura hakee erityisesti täysi-ikäisiä nuoria, joilla on intoa lähteä kasvattamaan Helsinkiin koripalloilijoita ammattitaitoisten päävalmentajien tiimeihin. Ryhmiä on 3-4 -vuotiaiden perheliikunnasta Ikäkausijoukkueisiin – tytöistä poikiin. Jokaisessa joukkueessa on koulutetut ja kokeneet päävalmentajat vastaamassa toiminnasta ja kouluttamassa. Lisäksi tarvitsemme alkeiskursseille ja koulujen iltapäiväkerhoihin vetäjiksi lisää apuvoimia.

 

Liikunta-alan koulutus, kokemus ja suoritetut kurssit katsotaan eduksi, mutta koulutamme hakijaa valmennustoimen ohessa. Seura tarjoaa myös mahdollisuuden oppisopimuskoulutukseen. Tarjoamme positiivisen ja kannustavan ilmapiirin ja paljon innokkaita pikkususia ohjattavaksi.

Tule mukaan rakentamaan vahvaa koripallokulttuuria Itä-Helsinkiin yhdessä kanssamme!

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Toiminnanjohtaja Mikko Penttiin p. 040 7045656

Sekä tutustu www.pantterit.org

 

Koriskerhot Samy Lindberg

NanoSkidit Riikka Kivinen

Supermikrot Mikko Pentti

Ikäkaudet

A-pojat: Mikko Pentti

B-pojat: Markku Ranta

C-pojat: Aki Tuppurainen

Minipojat: Mike King

Mikropojat: Ali Kupiainen

A/B-tytöt: Mike King

C-tytöt: Kaj Holmström

Mini-mikrotytöt: Ari Heinonen

 

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan 15.12.2017 mennessä osoitteella mikko.pentti@wartti.net

 

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti

WB-Pantterit ry