Ensi kaudeksi Tampereelle ja Pyrintöön valmentajaksi?

3.1.2018

Tampereen Pyrinnön juniorivalmennuksen suunnittelu kaudeksi 2018-19 on hyvässä vauhdissa.

Pyrintö tarjoaa koripalloharrastuksen Pikkusudet-koripallokoulusta aina veteraaniurheilijoihin asti, huippu-urheilusta harrastetoimintaan.

Tampereen Pyrintö on Suomen suurimpia yleisseuroja ja se on maan 3.suurin korisseura. Pyrinnöllä on yhteensä 12 joukkuetta valtakunnallisissa sarjoissa. Lisäksi osallistumme Läntisen alueen sarjoihin lähes kaikissa ikäluokissa. Pyrintö pystyy tarjoamaan siis haastavan ja kiinnostavan valmennusharrastuksen vaikka olisit jo kokenutkin tekijä.

Pyrinnössä on yli 70 korisvalmentajaa, mutta toiminnan jatkuvasti laajentuessa, tarvitaan lisää niin kokeneita kuin ihan uusiakin valmentajia. Uudet valmentajat saavat hyvän alun, sillä Pyrinnössä kukaan ei toimi yksin, vaan valmentajat tekevät tiimityötä kokeneemman valmentajan johdolla. Osa valmentajista valmentaa päivittäin, osa on mukana pari kertaa viikossa.

Pyrintö tarjoaa valmentajilleen kuukausittaisen oman koulutusohjelman lisäksi mahdollisuuden osallistua Koripalloliiton koulutuksiin. Lisäksi maksamme kulukorvauksen sitoutumisen asteen mukaan sekä muita etuja, mutta ennen kaikkea motivoivan harrastuksen.

Jos olet muuttamassa Tampereen seudulle tai asut jo täällä, olet kiinnostunut nuorisotyöstä ja koriksesta, ota yhteys nuorten valmennuspäällikkö Jukka ”Kössi” Raja-ahoon puh. 0400833058 tai jukka.raja-aho(at)tampereenpyrinto.fi