Tervetuloa valmentamaan Raholan Pyrkivään

13.2.2018

Raholan Pyrkivä on perinteikäs länsi-tamperelainen koripalloseura, joka on jo vuosia toiminut kasvattajaseurana. Seuramme toiminta perustuu pelaajapolkuun antaen kuitenkin mahdollisuuden sekä kilpailulliseen että harrastusmaiseen harjoitteluun.

 

Koripalloharrastajien määrä on ollut voimakkaassa kasvussa, Raholan Pyrkivänkin toiminta ja lisenssipelaajien määrä ovat kasvaneet. Seuran joukkueita pelaa valtakunnallisissa sarjoissa ja läntisen alueen sarjoissa.

 

Raholan Pyrkivän toimintaolosuhteetkin ovat muuttuneet viime vuosien aikana. Seurallamme on runsaasti sitoutuneita ja koulutettuja valmentajia, mutta jatkuvan kasvun myötä etsimme toiminnan laadun lisäämiseksi kokeneita ja kehittymään sitoutuneita valmentajia aina pallokouluikäisistä aikuisjoukkueisiin asti.

 

Tarjoamme valmentajillemme jatkuvaa koulutusta; myös Koripalloliiton koulutuksiin on valmentajilla mahdollisuus osallistua. Seura on sitoutunut kouluttamaan eteenpäin pyrkivät sitoutuneet valmentajat. Raholan Pyrkivässä valmentajille on luvassa kattavat korvaukset kuluista ja onnistumisen iloa haastavan toimen parissa.

 

Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Heikki Järnström, heikki.jarnstrom@rapy.net, 045-2100575

Katso video! https://www.facebook.com/RaholanPyrkiva/videos/1714484378601791/
 

www.rapy.net

https://www.facebook.com/RaholanPyrkiva