Hyvinkään Pontevan Korisliigajoukkue Elämäni Sankari ry:n kummiksi

21.2.2018

Pontevan naiset ovat Elämäni Sankari ry:n kummeina esimerkki harrastuksen tuomista mahdollisuuksista sekä onnistumisista, jotka saavutetaan sitkeällä harjoittelulla, yhteistyöllä, joukkuehengellä ja ammattimaisella valmennuksella.

 

Elämäni Sankari ry on ehkäisevän päihdetyön järjestö, joka tekee kohtaavaa työtä pääosin kouluissa ja oppilaitoksissa aina alakoulusta toiselle asteelle. Kohtaava työ tarkoittaa ihmisten välistä kanssakäymistä, vuorovaikutusta, tiedon jakamista sekä vaikuttamista arvoihin ja asenteisiin.

 

"Elämäni Sankari ry isännöi Hyvinkään Pontevan Naisten Korisliiga-joukkueen peliä lauantaina 17. helmikuuta. Tiukka peli käytiin Martinhallilla Tapiolan Honkaa vastaan. HyPo otti hienon voiton Hongasta lukemin 84-80. Onnittelut koko joukkueelle!

 

Upean pelin päätteeksi julkistimme HyPon naisten koripallojoukkueen uudeksi kummijoukkueeksemme! Joukkue pelaa naisten SM-sarjaa hallitsevana mestarina. Tämän yhteistyön myötä haluamme korostaa entisestään hyvien harrastusten ja terveiden elintapojen merkitystä nuorille.

 

Pontevan naiset ovat elävä esimerkki harrastuksen tuomista mahdollisuuksista sekä onnistumisista, jotka saavutetaan sitkeällä harjoittelulla, yhteistyöllä, joukkuehengellä ja ammattimaisella valmennuksella. Taustajoukkojen, kuten vanhempien ja perheen tuella on suuri merkitys, niin pelaajille kuin myös kasvaville nuorille.

 

Useiden eri tutkimusten mukaan nuorten liikkuminen on vähentynyt vuosi vuodelta. Myös elämänhallinta taidoissa, kuten riittävässä unen saannissa on suuria haasteita. Uskomme että esimerkin voima on suuri niin nuorten, kuin myös aikuisten maailmassa ja Pontevan naisilla on tähän paljon annettavaa. Odotamme innolla tulevia yhteistyökuvioitamme upean Kummijoukkueemme kanssa!"

 

Henrik Norrena

Elämäni Sankarit

 

Lue lisää: http://www.elamanisankari.fi