Muuttamassa Lappeenrantaan? Namika Lappeenranta haluaa juuri sinut!

5.3.2018

Lappeenrannan poikakoripallon ylpeys Namika Lappeenranta etsii jatkuvasti hyviä tyyppejä mukaan toimintaansa. Saamme varmasti räätälöityä sinulle sopivan paketin, halusit sitten pelata, valmentaa tai molempia!

 

Namika tarjoaa mahdollisuuden harrastaa ja kilpailla koripallossa kolme vuotiaista senioreihin asti. Yhteensä seurassa on 11 joukkuetta, joten erilaisia rooleja on tarjolla jokapäiväisestä salityöskentelystä kerta viikkoon salityöskentelyyn.  

 

Namikaperhe tarjoaa sinulle motivoivan ja kasvattavan ympäristön, olit sitten kokenut ammattilainen tai vasta valmentajapolun alussa oleva koutsi. Namikassa nuoretkin toimijat saavat paljon vastuutta, sillä esimerkiksi Lassi Tuovi ja nykyinen toiminnanjohtaja Antti Avelin ovat nuoresta iästä huolimatta olleet seurassa isoissa rooleissa. Nuorissa on tulevaisuus! Lisäksi maksamme valmentajille kulukorvauksia sitoutumisen mukaan.

 

Edustusjoukkueemme pelaa kaudella 2017-2018 Kaakkoisen alueen II-divisioonaa, joten esimerkiksi yliopiston ja harjoittelun yhdistäminen onnistuu varmasti kokeneen valmennuspäällikkö Tommi Koskisen avulla. Edustusjoukkue etsii jatkuvasti uusia pelaajia, ja joukkue toivottaa niin uudet kuin vanhatkin pelaajat tervetulleiksi harjoituksiin.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Namikan toimistoon (toimisto@lrnmky.fi).