Klaukkalan NMKY hakee valmentajia

22.3.2018

Klaukkalan NMKY etsii lisää valmentajia joukkueisiinsa. Seura hakee erityisesti joukkueiden päävalmentajia kasvaneiden joukkuemäärien myötä.


Klaukkalan NMKY on vuonna 1987 perustettu koripalloseura. Seura tarjoaa koripallon harrastamista tytöille ja pojille, naisille ja miehille. Jäseniä seurassa on yli 450 joista yli puolet on lisenssipelaajia. Kaudella 2017-2018 harjoitusryhmiä on yhteensä 20 kpl.

Toiminta on keskittynyt Nurmijärven Klaukkalan taajamaan mutta kasvaa ja laajentuu koko Nurmijärven alueelle. Tarvitaan siis lisää koripallonosaajia valmennustiimiin. Klaukkalan NMKY etsii nyt lisää valmentajia joukkueisiinsa, seura hakee erityisesti päävalmentajia kasvaneiden joukkuemäärien myötä.

Seura edellyttää valmentajilta koripallotaustaa, sitoutuneisuutta sekä halua kehittää lasten ja nuorten koripalloharrastusta. Aiempi kokemus valmennuksesta katsotaan eduksi, seura tarjoaa valituille henkilöille monipuolista valmennuskoulutusta, tason mukaisen korvauksen ja mukavan yhteisön missä toimia.

Jos kiinnostuit ja haluat olla mukana kehittämässä koripalloilua Nurmijärvellä, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla:
Mikko Niemelä 050 370 3266 mikko.niemela@neopost.fi
Pekka Kailio 040 4180119 pekka.kailio@kolumbus.fi