Porvoon Tarmo ry tarjoaa töitä valmennuksen ammattilaiselle

11.4.2018

Porvoon Tarmo on porvoolainen, laajaa ja laadukasta juniorityötä tekevä voimakkaasti kasvava urheiluseura. Seuran harrastajamäärä tällä hetkellä on hiukan alle 300. Harrastajamäärä on viime vuosina kasvanut noin 20% vuosittain. Seuran miesten edustusjoukkue pelaa 1A-divisioonassa ja on erikoistunut viimevuosina erityisesti nuorten pelaajien kehittämiseen. Tätä kasvua tukemaan ja seuraa kehittämään seura etsii nyt joukkoonsa ammattitaitoista valmentajaa.

Seuran tavoitteena on jatkossa tarjota kasvavan harrastustoiminnan lisäksi entistä ammattimaisempaa valmennusta valtakunnallisiin sarjoihin ja seuran edustusjoukkueisiin pyrkiville pelaajille. Seura etsii nyt tiimiinsä valmennuksen ammattilaista vastaamaan lähinnä kilpatoiminnan tasoa vastaavasta harjoittelusta (A-C-ikäiset), sekä mahdollisuuksien mukaan myös kasvavaa juniorityötä tukevasta muusta valmennuksesta/tukiharjoittelusta.

Etsittävän valmentajan työ edellyttää hakijalta vahvaa lajitaustaa, joko pelaajana tai valmentajana. Lisäksi työntekijältä edellytetään positiivista ja innovatiivista otetta lasten ja nuorten valmentamiseen. Suomen Koripalloliiton valmentajakoulutuksista suositellaan käyneen vähintään 2.tason koulutuksen.

Tarmon tulevalla ammattivalmentajalla on:
- useamman vuoden kokemus koripallovalmentamisesta tai taustalla pitkä pelaajaura
- kokemusta lasten liikunnasta ja seuratoiminnasta
- Halu toimia ja kehittää vahvassa nousussa olevaa juniorilähtöistä seuraa

Lisäksi eduksi katsotaan aiempi työskentely seuratoiminnan kehittämisessä ja valmennuksellisten linjausten suunnittelussa, valvonnassa ja toteutuksessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi
Esitä hakemuksen yhteydessä palkkatoiveesi ja liitä hakemukseen mukaan myös ansioluettelosi.

Tiedustelut: Saara Hakamaa, Nuorisopäällikkö@porvoontarmo.fi puh arkisin: 0400-550158

Tehtävä on voimassa toistaiseksi 15.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Haku päättyy, kun oikea henkilö löytyy.